moongose
poweruser
- 19 јули 2013
- 4.376
- 5.511
Јас ова не би го ставил како предност- брзина на варење кафе (следствено на претходното)
Не жилет, стругач за стакло, широк, со рачка за држење, со сѐ.
Јас ова не би го ставил како предност- брзина на варење кафе (следствено на претходното)
Јас ова не би го ставил како предност
Не жилет, стругач за стакло, широк, со рачка за држење, со сѐ.
Не ќе да мислеше на вкусот...Нема никаква разлика у вкус или колку е сварено наспроти бавно варено кафе.
Не ќе да мислеше на вкусот...
Нема може, МОРА!
над 2 години користам Candy машина пери/суши за алишта, нема покажано проблем. кога ја купив имаше некоја продолжена гаранција до 5 години. гледам сега се поевтини за ~50евра отколку кога јас ја купив. сите модели имаат и wi-fi за да можеш да ги контролираш од телефон со нивна апликација. не се пребучни, има доволно програми за перење, ако мајсторот ја намести добро нема да имаш проблеми.Дали користи некој производи на Candy? Дали сте задоволни?
Не не, не ми е за машина, општо прашувам. Сум со намера да купувам фурна со 5 години гаранција од Candy, па затоа.над 2 години користам Candy машина пери/суши за алишта, нема покажано проблем. кога ја купив имаше некоја продолжена гаранција до 5 години. гледам сега се поевтини за ~50евра отколку кога јас ја купив. сите модели имаат и wi-fi за да можеш да ги контролираш од телефон со нивна апликација. не се пребучни, има доволно програми за перење, ако мајсторот ја намести добро нема да имаш проблеми.
Bojler Tatramat ako najdes, frizider Zanussi.Некоја препорака за 2 бољера ? 80 литарски , по можност нешто модерно со дисплејче , лесно да се чисте од бигор. Буџет до 8000 ден од бољер а и може со поголем буџет доколку е нешто квалитетно и вредно за парите.
Исто така препорака за 2 комбинирани фрижидери , до буџет од 20.000 ден за еден. Предност за тие со 2 комори од кои едната за длабоко замрзнување. Да напоменам уредите да се бела боја или сивкаста.
јас зедов фрижидер liebherr
За монофазна има ли?Бојлери само проточни Сименс, во киловати да бараш, а не литри.
1. Не зафаќаат простор, мали се и можат да се вклопат и во најмалото купатило. (невидливи)
2. Секогаш имаш топла вода 24/7
3. Немаш чистење бигори и разни ѓубришта.
Со еден збор најдоброто од бојлер.![]()
ако важит за фрижидерот овој е:Koj modeli i od kaj da se najdaat ?
Па изборот беше меѓу беко и либхер нислам прашав и овде и одбрав либхер иако се склопува во бл'гарија..Топ избор. Јас на жена ми два дена и објаснував разлика помеѓу Liebherr и Beko, ама џабе...
Испратено од Mi A1 преку IT.mk форум апликација
Zemi si cesma/protocen boljer, jas imam muhler I doma I na vikendica, najdobro resenie.Може ли препорака за нискомонтажно болјерче за во кујна?(не проточни).Леов се најефтини,како се покажале другите модели?
Не сака сопругот да ја менува новата елегантна чешма (црна е, одговара со црните плочки и скапо ја купи) ... затоа и барам совет за обични,проточните болјери се над 9000 денари...Zemi si cesma/protocen boljer, jas imam muhler I doma I na vikendica, najdobro resenie.
Topla voda sekogas, smetka za struja namalena, ke ja cistis 1 mesecno od kamenec so alkoholen ocet, brzo e I lesno.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден