Анхоч, редовна цена.
Тешко ли е да напишеш која е таа редовна цена!?2. Обавезно додадете од каде е купен производот, и по која цена.
Краток опис и коментар како си задоволен?Анхоч, 3890 денари.![]()
Сеуште не сум имал време асално да ги ислушам, меѓутоа од тоа што успеав - одлични! Спакувани се добро, не делуваат воопшто "ефтино". Доста се моќни, и ниските, и средните и високите тонови се добро застапени, звукот не се изобличува ниту на највисоките нивоа. Направив доста research пред да ги земам и мислам дека се најдобрата опција до 4 илјади денари од тоа што е достапно на нашиов пазар. Зборувам тука за casual корисници кои сакаат да слушаат музика, да гејмаат, гледаат филмови/серии, а спремни се да одвојат некоја банка повеќе, нормално.Краток опис и коментар како си задоволен?
Сеуште не сум имал време асално да ги ислушам, меѓутоа од тоа што успеав - одлични! Спакувани се добро, не делуваат воопшто "ефтино". Доста се моќни, и ниските, и средните и високите тонови се добро застапени, звукот не се изобличува ниту на највисоките нивоа. Направив доста research пред да ги земам и мислам дека се најдобрата опција до 4 илјади денари од тоа што е достапно на нашиов пазар. Зборувам тука за casual корисници кои сакаат да слушаат музика, да гејмаат, гледаат филмови/серии, а спремни се да одвојат некоја банка повеќе, нормално.
Препорака од мене за амблемчето на масатаСе подновив со wireless Game Pad Msi Force GC30.Го купив од Анхоч по другарска цена.Гејмањето на NFS Payback и Fifa 18 сеа е на сосема друго ниво .Препорака од мене за играчкава.
Погледнете го атачментот 62834
Како се понаша, нема лаг, нешто да му смета, интерференција или слично? Имам мерак на нешто вакво, ама сум малку скептичен...Logitech Mx Мaster 2s, Нексио, 2 години гаранција, редовна цена.
Првични импресии - воодушевен.
Каков лаг, супер е , освен за компетитивен фаст пејсд гејминг се разбира. Во секојдневна работа, не се приметува некоја разлика. Ова од директна споредба со г502 и г9Х.Како се понаша, нема лаг, нешто да му смета, интерференција или слично? Имам мерак на нешто вакво, ама сум малку скептичен...
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден