kraljevski
hello world
- 4 ноември 2008
- 197
- 2
Како мал многу сум гледал без везе филмови со NLO,сега има некои документарни на BBC Knowledge или Discovery ама никако да посочат некој/а добра слика/доказ и на крај заклучок им е дека има нешто
Не верувам во НЛО.
За тие што не веруваат во НЛО, можам да кажам дека најверојатно не ни знаат колкава е вселената!?!?!
Нити сум јас поглуп/попаметен нити си ти поглуп/попаметен, едноставно не верувам во НЛО па таман вселената да биде и поголема. Верував едно време баш по таа логика дека има току сончеви системи и дека сигурно во некој од тие сончеви ситеми ке се најде планета која што има слични услови како што има планетата земја. И понатаму ке верувам дека има планети на кои што може да има услови за живот, ама по која логика мора тие да се понапредни во техника од нас па да имаат Space Shuttle а ние да немаме.
А незнам ни дали да вверувам во суштества кои што имаат развиена свест колку нас. Како што кажав Taurus не сум јас нешто по глупав од тебе и ке те молам да не го подценуваш моето мислење. Слободно искажи си го своето ама ке те молам да не го дираш моето мислење.
ahhh што прави холивуд"мали зелени"?!?