Ragnar
poweruser
Ragnar's setup
- Processor & Cooler
- AMD Ryzen 3 2200G
- Storage
- Samsung 850 EVO 500 GB SSD
- RAM
- 8 GB
- Monitor
- DELL S2419H
- OS
- Windows 10 Pro
Се опаметуваат возачите полека полека. Сепак има 200 со измината сообраќајна дозвола. Фактички 90%+ од казните се за релативно мало прекршување на брзината, што е одлично. Ако остане вака процентот, многу лесно ќе се проверуваат и тие спорни ситуации кои ги теоретизиравме на форумот во стил што ако ми претрча еднорог додека сум сред раскрсница и закочам и после се упали црвено или што ако мојот хоби Кадилак наследство од дедо ми е со истечена регистрација а јас треба да одам до технички преглед.
Исто така со овие казни се прибираат околу 30-50,000 евра неделно, што значи максимум 200,000 месечно. И замислете, луѓево да не возеле побрзо од пропишаното, ќе имало казни во вредност од само неколку илјади евра неделава.
Сите теории на заговор во врска со Безбеден Град од она дека ова се е смислено за да се полни ненормално буџетот до оние дека некој некого следи со кого се швалерисува или дека целта е намалување на машкоста на македонските граѓани се рушат.
САМО 16 ВОЗАЧИ ФАТЕНИ НА ЦРВЕНО ВО ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА На автопатите се вози и со над 170 на час - plusinfo.mk
Исто така со овие казни се прибираат околу 30-50,000 евра неделно, што значи максимум 200,000 месечно. И замислете, луѓево да не возеле побрзо од пропишаното, ќе имало казни во вредност од само неколку илјади евра неделава.
Сите теории на заговор во врска со Безбеден Град од она дека ова се е смислено за да се полни ненормално буџетот до оние дека некој некого следи со кого се швалерисува или дека целта е намалување на машкоста на македонските граѓани се рушат.
САМО 16 ВОЗАЧИ ФАТЕНИ НА ЦРВЕНО ВО ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА На автопатите се вози и со над 170 на час - plusinfo.mk