Нема ни во спам,хмм можда касни испораката ке видимеПровери во SPAM !!!![]()

Нема ни во спам,хмм можда касни испораката ке видимеПровери во SPAM !!!![]()

Не ми стигна покана на мејлот... [email protected]@alokin
Исто и од тебе немам потврдено за инвајтот !
http://rarbg.com http://torrentz.euАко има покани дајте пирајтебеј го скинале, а омилените серии незнам вечерва каде да ги најдам у HD издание (она замунда срање е станато за поквалитетни снимки).
leechermk (at) gmail.com
Си требaл пoрњaвa некoјa дa скинеш. Дa видиш кoлку сидери ќе ти се зaлепaт.more ne se normalni tie od hd torrents, si se registriva jas pred nekoj den blagodarejki na pokanata od clen na it, i si simnav 2 filma... okolu 20 gb, si ostaviv da sidaat ama nikoj drug ne gi siminja, i gledam denes warning, bidejki imam nad 20 gb i pomalku od 0.7 seed ratio, za 3 dena ke bidam banovan, im pisav kako da im napravam 0.7 seed ratio koga nikoj ne ja siminja sodrzinata sto ja imam...
Си требaл пoрњaвa некoјa дa скинеш. Дa видиш кoлку сидери ќе ти се зaлепaт.
Не сваќам кај е проблемот, многу се едноставни правилата, или јас сум глуп па имам однос 2,2 спрема 1 или кај тебе е проблемот.more ne se normalni tie od hd torrents, si se registriva jas pred nekoj den blagodarejki na pokanata od clen na it, i si simnav 2 filma... okolu 20 gb, si ostaviv da sidaat ama nikoj drug ne gi siminja, i gledam denes warning, bidejki imam nad 20 gb i pomalku od 0.7 seed ratio, za 3 dena ke bidam banovan, im pisav kako da im napravam 0.7 seed ratio koga nikoj ne ja siminja sodrzinata sto ja imam, vikaat ili da sum uploadiral nova sodrzina sto ja nemaat dosega, ili da sum doniral pari i nemalo da me baniraat
ebati nenormalnite neka se nosat zaedno so hd filmovite, kako na torrentz da gi nema istite
napravi fake upload. ke ti se fatatpa neznaev deka se tolku cepidlaka, mislam 2 filma i odma ban nemas seedwtf
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден