Нема ни во спам,хмм можда касни испораката ке видимеПровери во SPAM !!!![]()

Нема ни во спам,хмм можда касни испораката ке видимеПровери во SPAM !!!![]()

Не ми стигна покана на мејлот... [email protected]@alokin
Исто и од тебе немам потврдено за инвајтот !
http://rarbg.com http://torrentz.euАко има покани дајте пирајтебеј го скинале, а омилените серии незнам вечерва каде да ги најдам у HD издание (она замунда срање е станато за поквалитетни снимки).
leechermk (at) gmail.com
Си требaл пoрњaвa некoјa дa скинеш. Дa видиш кoлку сидери ќе ти се зaлепaт.more ne se normalni tie od hd torrents, si se registriva jas pred nekoj den blagodarejki na pokanata od clen na it, i si simnav 2 filma... okolu 20 gb, si ostaviv da sidaat ama nikoj drug ne gi siminja, i gledam denes warning, bidejki imam nad 20 gb i pomalku od 0.7 seed ratio, za 3 dena ke bidam banovan, im pisav kako da im napravam 0.7 seed ratio koga nikoj ne ja siminja sodrzinata sto ja imam...
Си требaл пoрњaвa некoјa дa скинеш. Дa видиш кoлку сидери ќе ти се зaлепaт.
Не сваќам кај е проблемот, многу се едноставни правилата, или јас сум глуп па имам однос 2,2 спрема 1 или кај тебе е проблемот.more ne se normalni tie od hd torrents, si se registriva jas pred nekoj den blagodarejki na pokanata od clen na it, i si simnav 2 filma... okolu 20 gb, si ostaviv da sidaat ama nikoj drug ne gi siminja, i gledam denes warning, bidejki imam nad 20 gb i pomalku od 0.7 seed ratio, za 3 dena ke bidam banovan, im pisav kako da im napravam 0.7 seed ratio koga nikoj ne ja siminja sodrzinata sto ja imam, vikaat ili da sum uploadiral nova sodrzina sto ja nemaat dosega, ili da sum doniral pari i nemalo da me baniraat
ebati nenormalnite neka se nosat zaedno so hd filmovite, kako na torrentz da gi nema istite
napravi fake upload. ke ti se fatatpa neznaev deka se tolku cepidlaka, mislam 2 filma i odma ban nemas seedwtf
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден