TheMarshal
user
- 3 јануари 2019
- 1.763
- 2.776
Или нека потврди @TheMarshal јас мислам он работи во Галерија![]()
I can neither confirm nor deny without the permission of the boss.
Или нека потврди @TheMarshal јас мислам он работи во Галерија![]()
Немам потреба што да ве лажам, едно ке кажам. Тоа што го добив како понуда беше со врски и мрцварење, така да... у споредба со Ледиком и не изгледат толку лошо![]()
Јапонскиот стил на бизнис - после читањето на коментарите во врска со работата на Галерија, јапонски маркетинг менаџер од Сони во Јокохама размислува на самоубиство?Теоретски точно е дека немаш причина зашто да лажеш. Исто така немаш и причина зашто да ја кажуваш вистината...
Т.е. кај второто имаш, ако си со докази вакви „финти“ Сони не верувам да толерира, знаејќи го јапонскиот стил на бизнис.
Овде не е наведен дополнителен контролер.... али нема везе уосталом ве боли курац.PS5 + Returnal 39,590 ден.
прашував ја за дал би имало во догледно време во телеком .. ми рекоа дека наводно телеком ја мењале нивната програма како ќе им фунцкионира и дека не би знаеле (се надевам ја сеуште дека ќе може контролер да земам така екстра у догледно време ..)Инаку од самиот почеток се нудат ПС5ки преку телеком операторите со претплата во службено подржаните земји.
PlayStation 5
www.a1.hr
Купувајте додека има. Едно врапче ми шепна дека во Септември ќе нема ни за лек...
Купувајте додека има. Едно врапче ми шепна дека во Септември ќе нема ни за лек...
I can neither confirm nor deny without the permission of the boss.
Можда босот знае?Ама од кај да купиме? Има во некоја официјална продавница или само кај пријателите без фискална?
Можда босот знае?![]()
Има поддршка во Metro на PC. До девелоперите е.Некои се подјебаваа тука кога на почеток прашував дали Dual Sense контролерот ќе има поддршка и за PC игрите, а гледате ли колкаво значење има во новата Ratchet & Clank.
Запиши се на waiting листа. У продавница тешко ќе те опраат, пиши им мејл. Колку што знам моментално шиткаат bundles за ~40000 по ред на листата.U galerija ne mi se vlaga vise , pred nekoe vreme idam mi vika ke ima maj konzoli idam u maj nema idam pred nekoj den pak i mu vikam ke ima neso za brzo vreme poso nikad ne mi stignale emaili za prednaracka vika niso ovaa godina tek dogodina ke ima i se smee cinicki vraboteniot ne mi se jasni
Запиши се на waiting листа. У продавница тешко ќе те опраат, пиши им мејл. Колку што знам моментално шиткаат bundles за ~40000 по ред на листата.
Аха, ти беше тој што работеше у Галерија позади шанк или правеше анализа и статистика за ова.А такви се 90% од кукачите по PS5
Јас сум на листа за чекање за дигиталната верзија, ми стигна мејл за потврда.Пријавен сум на листата од Ноември лани и еден емаил ми нема стигнато , плус ако се пријавиш за поевтиното Digital edition не ни ти стига емаил комфирмација дека си стаен на чекање , а за блу реј одма стига дека си се стаил на waitlist, Плус кој шо вика 90% не купуваат ја му реков еве ти ја мојава картица наплати ми го одма и чувај го коа ке стигне, вика ааа така неможам , пфф се глеа сите конзоли дадени им се под рака