funkypants
read-only
- 22 јануари 2021
- 6
- 2
pa tolku bea, mozda sea pokacile900 евра?
pa tolku bea, mozda sea pokacile900 евра?
pa tolku bea, mozda sea pokacile
Ако ја купиш 4-ката на старо би загубил максимум 50 еур.Математиката е едноставна, купуваш PS4 сега, го продаваш 100 еур помалце кога ќе дојдат 5ките и си купуваш таков. Многу глупо би било да се изгориш 900 еур дупло од msrp за плејка.
Точно е, од прв до последен збор. Потврдено од човек што купил, имало 50 комадаSe zbori nesto deka stignale bundles ps5ki so igri vo galerija ama pak gi dale na nivni lugje neznam kolku e vistina citam po net so pisuvaatПогледнете го атачментот 97790
Леле како плачете како мали деца што не им купила мама сладолед. Ако има толку малку како да ги продаваат? Па ќе се испотепате таму вие кој прв да купи. Сакате да има редици како у Америка? Да ви најават една недела пред да дојдат конзоли па да кампувате пред Сити мол? Еве објаснете ми како вие замислувате продажба на толку мал број на конзоли?
Боље да не знаеш дека имало отколку да знаеш и да не можеш да го купиш.
Види, не викам дека не е сељачки тоа што го направиле ама мислам дека се претерува малку со беклешот што го добиваат.Значи ако има од било каков продукт само 10 комада, треба да идат по пријатели? Едноставно е - стави ги онлајн и кој стигне стигне!
39 илјади биле со игрите. Мене ми помина хајпот, четворкава си брка работа сеуште, за петка немам проблем и наредна година да ја земам, и така првично целев на дигитална верзија, до тогаш би требало и нив да ги има во нормална продажба.Што е побитно, би платиле екстра 100-160 евра за тие bundles? Пошто чисто сумњам дека биле со по 2 игри за 500.
Види, не викам дека не е сељачки тоа што го направиле ама мислам дека се претерува малку со беклешот што го добиваат.
Шо знам, мене боље би ми било да не знам дека имало отколку да се спремам да купам онлајн каде некој ќе стисне 0.5 секунди побрзо од мене и нема да успеам да купам.
Види, не викам дека не е сељачки тоа што го направиле ама мислам дека се претерува малку со беклешот што го добиваат.
Шо знам, мене боље би ми било да не знам дека имало отколку да се спремам да купам онлајн каде некој ќе стисне 0.5 секунди побрзо од мене и нема да успеам да купам.
Тешко друже, не знам колку сони би се замарале со нас, имаат еден тон работаБрат.. Луѓево се овластени увозници и дистрибутери на Сони во земјава. Не се некое маалско дуќанче. Ако се точни информацииве тоа што го прават не само што е сељачко и непрофесионално туку е и нелегално и треба да го изгубат овластувањето.
Јас пак ќе прашам не ли може некоја жалба да се упати до Сони па они да си направат проверка, зашто вака само на рекла-казала останува.
Тешко друже, не знам колку сони би се замарале со нас, имаат еден тон работаа галерија испадна бетер од продавница на пластичарска.
Значи сум го погодил цената од авион море хеј.39 илјади биле со игрите. Мене ми помина хајпот, четворкава си брка работа сеуште, за петка немам проблем и наредна година да ја земам, и така првично целев на дигитална верзија, до тогаш би требало и нив да ги има во нормална продажба.
Мислев на односите помеѓу нив и државава наша, фискални даноци... Иначе ни јас немам поплака од нив за однос купувач продавачМалку вон тема, ама јас до сега не сум бил намагарчен или незадоволен од ниту една продавница на пластичарска.
Мандатот беше да се продава онлајн ради кризава. Дали смениле политика у меѓувреме нз. Али што се тиче Сони, боље им е нив да идат у проверено леџит него кај скалпери типа мобилари каде само седи и губи пари.За што ќе ја пријавувате Галерија на Сони? Затоа што им ги продава PS5-ите одма?
Па нели тоа му е целта на Сони? Галерија не ги дава за без пари.
За што ќе ја пријавувате Галерија на Сони? Затоа што им ги продава PS5-ите одма?
Па нели тоа му е целта на Сони? Галерија не ги дава за без пари.