aleksandar grujoski
hello world
Ова денес ти стигна?Битно вакви нотификации стигаат![]()
![]()
Ова денес ти стигна?Битно вакви нотификации стигаат![]()
![]()
Ботот им иде рандом по сајт, и на sponsored некад имаат глупави работи.Битно вакви нотификации стигаат![]()
![]()
Погледнете го атачментот 96997
Еве кај ги продаваат Галерија... (сликава е од денес), само не знам која будала ги купува
Нема црни во продажба, тоа се плочи од dbrand. Се мењаат тие белите. Ваљда и Сони ќе пушти некои понатаму, добар начин да си вратат пари.Битно вчера објавија, конечно црни PS5 во продажба (не кај нас, у америките). Мршници едни вие со бели навасафте па сега црните се на ред.
Ми пратија анкета, нешто $69 цена голема ли е мала ли е. За пластика како многу.У право си, ја само наслов читам, содржина јок. Ме разочарува.
![]()
Black PS5 consoles are finally coming — but there’s a catch
New faceplates transform your PS5 into the black console of your dreamswww.tomsguide.com
Sigurno posle godinava ke dobieme kako izgleda nema da ima usteDecki nesto novo ima li od ps5kite
Какви ботови кај нас, ним од 500 души им рикна сајтот. Најпоштено ќе биде да има лутрија, пошто брзо прсти не иде.Vo mart treba da ima, ama zaradi ovie botovite nema da imame pak sreka da dobieme
Овај ама 350 евра и еднаш в газ ќе бара.Кој кажа дека дека нема плејки
Хахахахахахја ја изгоре конкуренцијата абе на право овие мобиларите да му лапнат к. ретоОвај ама 350 евра и еднаш в газ ќе бара.
Или е мамец и ќе отиде некој за резервни делови. Ако е too good to be true, значи е too good to be true.Ama ova 350 evra samo kutijata ja dava izgleda![]()
Cel den ke mu drnka telefonot cela makedonija ke mu zvoniОва ви е класична финта на огласи, сака да купи и става он оглас со дампинг цена, се јавува на друго место и вика „на реклама5 ги има по 350 еур“.
Јас вака на колега на факс, го ставам неговото бројче дека наводно продава нов модел на BMW по многу ниска цена. Телефонот како на директор, на секој 5 мин му звонеше![]()
Дај боже да е само некој некого да штелува, од триста превари по интернет и ирл станав претпазливо параноичен.Јас вака на колега на факс, го ставам неговото бројче дека наводно продава нов модел на BMW по многу ниска цена. Телефонот како на директор, на секој 5 мин му звонеше![]()
900 евра?Погледнете го атачментот 96997
Еве кај ги продаваат Галерија... (сликава е од денес), само не знам која будала ги купува