Тешки глупости.Што е со телефонов и глупостиве, се гледа програмери го правеле со некои хај-тек замисли што за обичен човек ништо не значат.
Супер е со гестовиве, гледам на другиве пред 5 години им успеа, па ајде сега и Гугле.
Грешка си. 3a/3a xl/3/3XL се поефтини.Катастрофа. Нема поента да се купува Пиксел. Барем и тие некое "екстри" што доаѓаа во пакет со телефонот ги нема повеќе. Лошо..
Ке биде смешно годинава ако ноут10 и пиксел4 се феил на годината. Ноутот го изгуби легендарниот џек а пикселот легендарната предна камера.Pixel 4 е епик фејл сега за сега, катастрофа од невидени размери. Ако камерата не е најдобра (сега за сега така стои) ќе биде огромно промашување.
Ама сите те зборат за камерата. Тоа е тоа. Сите бараат Џикем бла, бла. Факинг "Пиксел" се вика телефонот.Не ми се свиѓа што почнаа и fingerprint сензорите да ги вадат. Толку ли неможат да видат дека е контрапродуктивно да немаш нешто него да имаш, па макар и не го користел. Ај епл си тераат како сакаат со нивниве култисти ама и на андроид телефони почна истово да се прави.
Дали добивме нов Apple фан ?Што ако зборат, кога Apple дури и без deep fusion е еднаков ако не и подобар од Pixel преку ден, а у low light е константно подобар дури и без deep fusion. Ќе ги направат пепел кога ќе искочи официјално.
Дали добивме нов Apple фан ?
Предизвик.Преферираш вистина или лага?
Вистина. Само ми е интересен моментот како го фалиш Ејпл. Пред некој месец го кудеше.Преферираш вистина или лага?
Вистина. Само ми е интересен моментот како го фалиш Ејпл. Пред некој месец го кудеше.![]()
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден