Тешки глупости.Што е со телефонов и глупостиве, се гледа програмери го правеле со некои хај-тек замисли што за обичен човек ништо не значат.
Супер е со гестовиве, гледам на другиве пред 5 години им успеа, па ајде сега и Гугле.
Грешка си. 3a/3a xl/3/3XL се поефтини.Катастрофа. Нема поента да се купува Пиксел. Барем и тие некое "екстри" што доаѓаа во пакет со телефонот ги нема повеќе. Лошо..
Ке биде смешно годинава ако ноут10 и пиксел4 се феил на годината. Ноутот го изгуби легендарниот џек а пикселот легендарната предна камера.Pixel 4 е епик фејл сега за сега, катастрофа од невидени размери. Ако камерата не е најдобра (сега за сега така стои) ќе биде огромно промашување.
Ама сите те зборат за камерата. Тоа е тоа. Сите бараат Џикем бла, бла. Факинг "Пиксел" се вика телефонот.Не ми се свиѓа што почнаа и fingerprint сензорите да ги вадат. Толку ли неможат да видат дека е контрапродуктивно да немаш нешто него да имаш, па макар и не го користел. Ај епл си тераат како сакаат со нивниве култисти ама и на андроид телефони почна истово да се прави.
Дали добивме нов Apple фан ?Што ако зборат, кога Apple дури и без deep fusion е еднаков ако не и подобар од Pixel преку ден, а у low light е константно подобар дури и без deep fusion. Ќе ги направат пепел кога ќе искочи официјално.
Дали добивме нов Apple фан ?
Предизвик.Преферираш вистина или лага?
Вистина. Само ми е интересен моментот како го фалиш Ејпл. Пред некој месец го кудеше.Преферираш вистина или лага?
Вистина. Само ми е интересен моментот како го фалиш Ејпл. Пред некој месец го кудеше.![]()
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден