Јас би продолжил да притискам на поддршка, ќе го реши некој... Колега реши друг проблем што го развлекоа со јавување на крај.Што да направам? Веќе недела и повеќе е вака ми пристигнуваат мејлови за добредојде, но немам опции ништо на апликацијава ни на телефон нити од компјутер.
Редно беше по 9 години конечно да пишешДечки, денес пробав да отворам payoneer сметка и во делот за банкарска сметка не ми ја дава Македонија, ја пребарав цела листа на земји неколку пати и ја нема Македонија. Дали некој може да ми објасни како сите вие отварате сметки на payoneer без Македонија во делот за банкарска сметка?
Благодарам однапред.
Хаха, луркер сум бил секогашРедно беше по 9 години конечно да пишеш
За што ти треба банкарска сметка? Ти стигаат пари, вадиш картица и плаќаш/вадиш.
Кога ќе добиеш одговор ако може тука да пишеш. Ок е ако не сум само јас.Здраво, еве и јас денес пробав да отворам сметка и наидов на истиот проблем...мора да внесеш сметка од банка за да ја завршиш регистрацијата, а Македонија ја нема. И не ти дава друга опција. Пишав и маил на Payoneer па чекам да одговорат...
Posle posledniot update na Payoneer mi izleze opcija pod karticata “Add card to Apple Wallet”, go kliknav bez mnogu nadezh ali pomina uspeshno. Kje ja istestiram do posle i kje pisham sho kako
Погледнете го атачментот 147297
^ и да се надоврзам со ова, помина сефте плаќање во Сетек без никаков проблем. Алелуја за ова.
Неврзано за ова, мислам може привремено да се смени земјата на акаунтот па да пробаш. Или па тоа е само за Апп сторе?На Мкд држава ти е ејпл акаунтот?
Кај мене па неќе да помини вика нот супортед
iCloud е на мк, али во General > Region ми е наместено на USA и си пројде без проблем.На Мкд држава ти е ејпл акаунтот?
Промени го привремено регионот во некој каде има Apple Pay и ќе можеш да ја додадеш. Потоа врати го регионот.На Мкд држава ти е ејпл акаунтот?
Не знам колку е релевантен мојот одговор во моментов со оглед на тоа дека поракава е пратена пред неколку месеци, ама еве барем за други да знаат ако ги читаат поракиве.Здраво, еве и јас денес пробав да отворам сметка и наидов на истиот проблем...мора да внесеш сметка од банка за да ја завршиш регистрацијата, а Македонија ја нема. И не ти дава друга опција. Пишав и маил на Payoneer па чекам да одговорат...
кликни на картичката - се појавува опција за едитирање дневен/месечен лимитПретходно имаше на апликацијата да менуваш дневен лимит на плаќање, сега не можам да го најдам. Го одстранија ли како опција ? Како може да го променам ? Фала.
Само деталите од трансакцијата за прилив од банка ти треба. Сигурно има опција да ги симнеш во PDF, барем има за NLBЗдраво, при повлекување на средства од Payoneer на наша банка кои податоци/фактури ми требаат за да пријавам данок во e-pdd?
Фала на одговорот, супер што е толку едноставно. Јас си мислев дека треба посебно и од фриленс клиентите да земам фактура за наплатени услуги.Само деталите од трансакцијата за прилив од банка ти треба. Сигурно има опција да ги симнеш во PDF, барем има за NLB
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден