Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Филмови и серии

null_ptr

Модератор
20 ноември 2013
1.052
1.136
Куманово

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.555
3.011
Серијата е одлична, и за времето кога излезе имаше убедливо најневеројатно добро снимени сцени со тепање (иако не сум по такви работи).
Ете, некако ми промакнала, поминала под радаро.
Многу ми беше интересна, и главниот актер ми е топ.
За главниов актер, не го знаев до пред The Boys - која кога веќе спомнавме, не ми е догледана (веројатно последните две сезони)
А чат пат се наоѓа и по некое добро цуце а и цице.
Аааа, би рекол дури и пре-често?
(не дека се бунам, ама имаше доста непотребни сцени...но, ок, реков, не се бунам) :)

Маша

user
24 април 2007
1.052
2.829
Серијата е одлична, и за времето кога излезе имаше убедливо најневеројатно добро снимени сцени со тепање (иако не сум по такви работи). Многу ми беше интересна, и главниот актер ми е топ. А чат пат се наоѓа и по некое добро цуце а и цице.
И јас ја паметам како интересна, брза и динамична. Ама мислам после некоја сезона ми претераа и со цуциња и цициња и "јаки фраери и фраерки" :)

А за главниот актер после Хоумлендер во The Boys имам мешани чувства ;)

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.105
14.221
Конечно го изгледав Одисеја. Прво многу ми е драго што после подолго време се појавува филм од епски размери.

Не е идеален. И не е најдобар филм на сите времиња. Мислам дека нелинеарниот пристап на раскажување на приказната е грешка. Но може да понуди доволно забава со својот на моменти инвентивен поглед на случувањата.

И за крај ќе кажам дека огромната промоција која ја доби овој филм неминовно содржеше спојлери. А тоа во голема мера го уби кај мене моментот на изненадување и уживање.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.809
4.015
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

DeJaVu

user
21 ноември 2010
1.210
1.674
Скопје

Топ прва епизода. Покрај тоа што не е некој експониран суперхеројски лик зелениов фенербаша, ми ти изгледа му направиле одлична серија. Далеку од марвел моделот кој веќе има досдадено, повеќе удара накај Wonder man или Penguiin каде што погоилем дел од фокусот е на човечкиот елемент а суперхеројскиот како додаток на него.
Мислењето е автоматски споено:

Спрема трејлеров се гледа интересен филм: The End Of Oak Street (2026)

View: https://www.youtube.com/watch?v=3oB9AxspVow
Tуууу, ме израдува џабе, викам ќе гледам ок СФ филмче, а он уште да не ти бил излезен у салам квалитет. Не прајте вакви лиги :)

Последна промена:
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно