0.5% или 0.05%?
Current mid-market rate
1 USD = 0.9035 EUR
(1 EUR = 1.10681 USD)
Fee deducted: 0.25 USD (0.5%)
еве ти моментално колку е за размена пример USD во ЕUR (0.25 е за промена на 50$)
0.5% или 0.05%?
Како што кажаа погоре, верификација требаше од клиентот. Пратив документ за постоење на фирма, оној од ујп што ти го даваат со даночен број, име на фирма, име на сопственик итн, и уште немам никаков одговор на меил а на пајонер стои „Payment being processed“ (така мислам и предходно стоеше).Не сум бил бо таква ситуација, во секој случај извести не ако добиеш дополнителни информации
Чекај малце, зошто ти праќаш негови документи, тој треба да поднесе тоа што му се бара.Како што кажаа погоре, верификација требаше од клиентот. Пратив документ за постоење на фирма, оној од ујп што ти го даваат со даночен број, име на фирма, име на сопственик итн, и уште немам никаков одговор на меил а на пајонер стои „Payment being processed“ (така мислам и предходно стоеше).
Оди во Verification Center и види дали има нешто Submitted т.е да не е маркирано Approved.Како што кажаа погоре, верификација требаше од клиентот. Пратив документ за постоење на фирма, оној од ујп што ти го даваат со даночен број, име на фирма, име на сопственик итн, и уште немам никаков одговор на меил а на пајонер стои „Payment being processed“ (така мислам и предходно стоеше).
Прати ми приватна порака ако не ти е проблем.Update: ne mi stignaa nikakvi kazni od ujp na prijaveniot payoneer prihod, ete cisto za info kogo go interesira. Vo aplikacijata uredno pisuva plateno, denes mi stigna za tretata godina doplata bez kazna. Ete misterijata e razjasneta.
Како ги вадеше парите во МК ? Или сама си ги пријави во УЈП?Update: ne mi stignaa nikakvi kazni od ujp na prijaveniot payoneer prihod, ete cisto za info kogo go interesira. Vo aplikacijata uredno pisuva plateno, denes mi stigna za tretata godina doplata bez kazna. Ete misterijata e razjasneta.
Чекај малце, зошто ти праќаш негови документи, тој треба да поднесе тоа што му се бара.
Или ја грешка те имам разбрано.
а можи да префрлиш пари од payoneer до банка ?Update: ne mi stignaa nikakvi kazni od ujp na prijaveniot payoneer prihod, ete cisto za info kogo go interesira. Vo aplikacijata uredno pisuva plateno, denes mi stigna za tretata godina doplata bez kazna. Ete misterijata e razjasneta.
а можи да префрлиш пари од payoneer до банка ?
Каков е тој извештај, јас имам две картици ( еу и усд ) од усд мењавам во долари, од скрил префрлам во еу... да не речам каша попара, ме интересира кој приходи ги пријави и дали ги пријави и оние приходи кој си ги вадела во странство...Danokot bese 10% i da, dostaviv izvestaj od payoneer za sekoja godina poedinecno
Каков е тој извештај, јас имам две картици ( еу и усд ) од усд мењавам во долари, од скрил префрлам во еу... да не речам каша попара, ме интересира кој приходи ги пријави и дали ги пријави и оние приходи кој си ги вадела во странство...
Испратено од SM-G955F преку IT.mk форум апликација
На која сметка?Не е битно дали и каде си ги вадел парите. Ги пријавуваш сите приливи на сметката.
Danokot bese 10% i da, dostaviv izvestaj od payoneer za sekoja godina poedinecno
Немаш никаква провизија, само 0.5 посто за конверзија од УСД во ЕУРИ сеа не сум на чисто. УСД картица ако извадам пари на банкомат во Грција што има од провизија? 3,5% за банката и 3,5% за crossborder или како???
не читаш до крај .. со USD картичка прашуваНемаш никаква провизија, само 0.5 посто за конверзија од УСД во ЕУР
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден