Сега само што го гледав на страната на Анхоч и сакав овде да пишам, ми делува интересно, не е скапо плус со GPS e.Некој да сподели искуство за Хуавеи вач фит
Сега само што го гледав на страната на Анхоч и сакав овде да пишам, ми делува интересно, не е скапо плус со GPS e.Некој да сподели искуство за Хуавеи вач фит
Некој да сподели искуство за Хуавеи вач фит
Се врзува со MiFit апликацијата?Не барав часовник за читање нотификации прво,него кажав дека ми е за спортување,поточно трчање,и нормално плус да ми покажува нотификации,да Страва е најточната апликација за спортување,кога сме кај апликациите,вработената ми го препорача овој часовник до 3000 денари,бил најдобра опција,аха да важи.Пак ке кажам Mi Band 5,е буквално 10 класи над ова срање.
Со ниедна апликација друга,освен една што ти дава да ја симнеш,друго ништо.Се врзува со MiFit апликацијата?
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
84$ Mi watch color со GPS , симпатично саатче , прецизно како miband 3 ката (со тоа што тој влечеше GPS од телефон). Нема wear OS, тоа му фали али за парите сосема ОКДечки знам дека е скапо да се инвестира во асален спортски часовник од типот на Garmin или Suunto, знаете како викаат „Сиромашниот плаќа двапати“ не земајте безвезе алки или часовници кои се по 2-3000 денари боље подсоберете уште нешто и земете по асално. За мерење пулс неможе да е точно да ти мери на зглоб на рака додека трчаш, се знае дека треба мерач на гради, друго мора да има ГПС во никој случај неможе замена да ти биде мерач на чекори и да се очекува да ти мери изминати километри. Муабетот ми е добронамерен не фрлајте безпотребно пари на ефтини играчки кои нема да ви вршат работа, знам дека е безпарица дека не е ефтино да се инвестира (да тоа е баш инвестиција) во некој поскап часовник.
Дополна: Најефтина варијанта што ми текна терајте со мобилен телефон со Strava и земете некој ефтин HRM Sigma (тие се по 2-3000 денари)
Ако ви е за трчање и точак (за планински не сум сигурен), горе долу било кој часовник/бенд ќе ви заврши работа. За попрецизен пулс, би се држел до повисоките класи на часовници ама и "најбедниот" (го имав, прво паѓање и пуште душа) граден мерач на пулс ќе е подобар од било кој саат. Пак треба да си проверите дали истиот може да се поврзи (Ант+, Блутут)
Да да видов тоа затоа те прашав од искуство, дека сакам да зеам и јас али изгледа на Гармин граден мерач ќе идамТогаш немав Гармин али го имав поврзано со Bryton Rider 310. Гледам на Али пишат дека е компатибилен.
Го имам истиов граден мерач што е линкнат од @Sharlovski. Поврзан ми е со Garmin vivoactive 4s, функционира како што треба.Градниот мерач што си го имал дали можеше да го поврзеш со Гарминот?
Некој да не имал искуство со online нарачка од Mobvoi.com - TicWatch smartwatch TicPods Free | Official Website
Сакав да го купам Pro 2020 од Нептун, но кога ја видов цената и моделот некако се замислив.
Доколку порачувам ќе платам со PayPal, за секој случај.
Сите цени им се наваму натаму. Едни пониски други повисоки. Изгледа кој кога, каде, колку порачал
, и сега си чистиме лагер. До петокот во ХИ го немаа 5ката званично, и им беше 2790 оут оф сток. Изгледа тазе роба по тазе цена.Далеку од мртви, имаш користено до сега а да не е некој од “играчките“?Дали се мртви паметниве часовници или така ми се чини, или само се во менопауза.
Ретко кој купи нов паметен часовник по втор пат.
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден