17 минути ќе ја слушам оваа како збори и ќе и ги гледам неженствените раце а нема да ја видам фронтал?Ерика за подлабока рецензија.
17 минути ќе ја слушам оваа како збори и ќе и ги гледам неженствените раце а нема да ја видам фронтал?Ерика за подлабока рецензија.
17 минути ќе ја слушам оваа како збори и ќе и ги гледам неженствените раце а нема да ја видам фронтал?
>implying рецензии за телефон мора да траат 17 минути и во ниту еден момент да не се промени аголот на снимањеАко не ти се гледа рецензија на телефон 17мин. не си обврзан да одиш офтопик.
Мислам дека овој фронтал ќе ги задоволи твоите вкусови.>implying рецензии за телефон мора да траат 17 минути и во ниту еден момент да не се промени аголот на снимање
Мое мислење за 6Т... Знсчи незнам што отекуваат со телефонов кога има 0 иновација, и по мене најголем фаил за 2018... Спрема предходниот модел батерија 400мах и поголема меморија128gb.. Флагшип киллер ... Кога излезе поко ф1 баш 1+ 6 беше флагшип killed од секој аспект подобар телефон... 250 евра т.е. Дупло поефтин.. Пред некоја година им симињам капа на 1+ ама сега како е крената скалата со иновации... Особено LG, huawei и google pixel.. За high end и поко f1 low end крај..
За нештата да станат појасни.. Да не си правиме бајрам на умот декасе исти кога не се. 1+ има само софтверска и предност во апдејти. Во се друго губи од S9+.Поко килер е 6т затоа што го убива Поко со подобра камера и Амолед екран.
А истовремено и флегшип килер пошто е ист со S9+ само со подобар софтвер и батерија.
CenaПоко килер е 6т затоа што го убива Поко со подобра камера и Амолед екран.
Знаеш тоа е магијата на OnePlus телефонитеНе ми е јасно како се нема критична свест.... И тоа само што е Онеплус....
Па да направеше ваков апгрејд Апле, ќе се испишеа 50 страни... Оправдано...
Да направеше ваков апгрејд и Самсунг, ќе имаше 60 страни мрсење...
Па што има ново бе у ОП6Т?
Само плус 400мах батерија...
Избација 3,5мм, лед нотификација, и избација проверен фингер ридер-за да отклучиш телефон во темно ја осветлуваш собата како со флешбанг, али ја зголемија батеријата за НЕНОРМАЛНИ 400мах...
Гледајте Xiaomi со mi mix 3 што направи.... Скроз нов дизајн, прв таков, фул скрин, се подобрено, па не доби пажња и величење од скоро никој тука.
А Онеплус 6Т, со батеријата растури, нешто невидено... Упм...
Иначе, користам ОП6 и нареден телефон најверојатно па ќе биде Онеплус.
Али да величам нешто без разлог, тоа нема да де случи...
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Сѐ ти е на место, ама за поголемата батерија, in-display fingerprint и двојно повеќе storage (128GB) за истите пари не делам исто мислење.Не ми е јасно како се нема критична свест.... И тоа само што е Онеплус....
Па да направеше ваков апгрејд Апле, ќе се испишеа 50 страни... Оправдано...
Да направеше ваков апгрејд и Самсунг, ќе имаше 60 страни мрсење...
Па што има ново бе у ОП6Т?
Само плус 400мах батерија...
Избација 3,5мм, лед нотификација, и избација проверен фингер ридер-за да отклучиш телефон во темно ја осветлуваш собата како со флешбанг, али ја зголемија батеријата за НЕНОРМАЛНИ 400мах...
Гледајте Xiaomi со mi mix 3 што направи.... Скроз нов дизајн, прв таков, фул скрин, се подобрено, па не доби пажња и величење од скоро никој тука.
А Онеплус 6Т, со батеријата растури, нешто невидено... Упм...
Иначе, користам ОП6 и нареден телефон најверојатно па ќе биде Онеплус.
Али да величам нешто без разлог, тоа нема да де случи...
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Во право си, ако некој сега купува Онеплус, амо е иста цената на оп6 и оп6т, само тогаш е нормално да се земе оп6т.Сѐ ти е на место, ама за поголемата батерија, in-display fingerprint и двојно повеќе storage (128GB) за истите пари не делам исто мислење.
За исти пари е битниот момент тука. Тие три се доволен апгрејд кога веќе цената е забетонирана.
In-display fingerprint е иднината, исто како шо Епл го тргнаа џекот, сите ќе ја имплементираат оваа технологија порано или подоцна. Ги претркаа на Самсунг со ова замисли..
Oneplus 6T VS. Pocophone F1: ComparisonХејтање...
Телефонот нуди слични перформанси за пола цена од другите модели кој се ~1000 евра. Шо очекуваш за цената ти ? Магија ?
Субјективно. Некој користи Bluetooth слушалки и не му треба 3.5mm jack3.5mm jack
Според твојата логика, Pocophone боље од сите стаклени тела на пазарот (iPhone, Samsung...)?Plalistic body подобро од стаклено ( стакло повеќе се крши од пластика ако падне ) , а ОП6т не користи Wireless Charging незнам што ке им е стакло од позади.
Небитен фактор доколку софтверот е подобро оптимизиран кај OnePlus300 mhz подобра батерија
Најсериозно???FM Radio
Со опции од 128GB и 256GB ова и не е толку битно.SD SLOT
Камерата на Pocophone е повеќе од океј. Но дека тие детаљи ќе значат да биде подобра од OP6t врска нема.Camera:
Pixel size
1.220 µm - OP6t
1.400 µm - POCO F1 - Повеќе детаљи во фотографија.
E колку повеќе батерија троши? Дај некоја статистика, колку троши батерија fingerprint-от кај Poco, колку троши кај OP6t.Побрз Fingerprint сензор vs поспор сензор на екранот што троши повеќе батерија кај ОП6т.
Софтверот не е прашање на вкус. Софтверот кај OnePlus е светлосни години поиспеглан од тој кај Xiaomi.Софтверот е прашање на вкус.
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден