Maxtor
hello world
- 22 април 2012
- 97
- 225
Ова ли е добра зделка?
Јас го купив 12300 пред 5 месеци...
Браво, но:
а) сега не е пред 5 месеци
б) 11.5к е најниска досега
Ова ли е добра зделка?
Одлична зделка е. Цените на мониторите одат нагоре, количините надоле.Ова ли е добра зделка?
Не се најдобрите, но на кој му требаат ефтини безжични слушалки, за 600 денари нема подобри
Redmi Airdots 2 TWS од Али
Плус шипинг.EVGA SuperNOVA 750 GT 80+ Gold 750 Watt
67 евра на computer universe, ако го отворат +18% ДДВ
Сличниве кај нас се над 7000 денари (а стигааат и до 9000 денари) и навистина не ми е јасно што е со марживе за напојување кај нас.
краток тест
Никогаш не се исплаќа да купуваш индивидуални делови на CU најдобро е да комбинираш со повеќе компоненти заедно, или пак да делиш трошкови со некој друг.EVGA SuperNOVA 750 GT 80+ Gold 750 Watt
67 евра на computer universe, ако го отворат +18% ДДВ
Сличниве кај нас се над 7000 денари (а стигааат и до 9000 денари) и навистина не ми е јасно што е со марживе за напојување кај нас.
краток тест
Пак ќе излезе 105 евра. Дискутирано е повеќе пати на темава, дека шипигот за еден производ не е најисплатлив, ама додади уште два производа и приказната е сосема поинаква.
ова е користен и колку е добар мониторот во моментот зависи од среќа. на работа имаме принтер купено од нив, го земавме користен за поефтина сума, покажа некој проблем со термалната глава но по 2-3 интервенции сега работи добро (пу пу, да не го урочам).
www.xiaomistore.mk
600, реални накај 400 мислам.Колку нитс има? И тастатурата чини ли?