Ќе има ли дерман од ова копачиве...
Коа ќе ги изброи тој некој таму 40к евра има оро да играат продавачите околу него.Не верувам дека нормален трговец ќе му каже - а неможе дечко,греота се дечките шо гејмааттреба да воведат и кај нас по 3 максимум од муштерија, нема вака, влага еден, си праи нарачка ипол, и од сите салони ги збира

Ова им е поради ненавремено ажурирање на лагерот. Ми се има случено неколку пати, ќе се потегнам до Рузвелтова, и на крај да ми кажат: тоа дечко може и да е некоја на сервис ама не е раздужена...
Со апдејтот на последниот драјвер, pointerot ко да се лизга и не е прецизен. 2 пати форматирав ПЦ и ова се случи по инсталација на лејтест драјвер...
Испратено од SM-G950F преку IT.mk форум апликација
Има да шетаат по улици и да ги делат по луѓе како бонбончињаajde uste malku i ovie rudarive ke gi prodavaat grafickite po sto zasto, do prolet preku sila i posle ke molat da gi prodadat.. pamtete mi go muabetov..

ajde uste malku i ovie rudarive ke gi prodavaat grafickite po sto zasto, do prolet preku sila i posle ke molat da gi prodadat.. pamtete mi go muabetov..
Ijas istoto go mislev sea pred nekoe vreme.ajde uste malku i ovie rudarive ke gi prodavaat grafickite po sto zasto, do prolet preku sila i posle ke molat da gi prodadat.. pamtete mi go muabetov..
Единствено нешто што треба Nvidia да направат е да соработуваат подобро со девелоперите.
Дали некој од вас ја има таа среќа да е влезен во бетата за GeForce NOW? Јас чекам покана, а другар го примија па вчера малку поигравме кај мене на постар лаптоп и кај него на Macbook.
Изненадувачки добро искуство, многу мал input lag и одличен HD квалитет на слика дури и на WiFi. Сепак игри како CS:GO беа неигриви ама single player игри одат многу добро, а пробавме и WoW, све на ултра вади над 100 FPS со минимален лаг. Со оглед на тоа што е сеуште во бета сервисов има многу голем потенцијал.
Сега додека трае бетата може да се игра бесплатно, максимумот е 4 саати во една сесија. За цените сеуште има само шпекулации, дали ќе биде со месечна претплата, дали од саат, во секој случај сигурно ќе биде скапичко така да кој е влезен во бетава искористувајте максимално.
Еј, а може ли да се игра пиратерија со овој сервис ?
Другар ми исто влегол во бетата ама денеска ми вика дека морало да ги имаш купено игрите ?
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден