Ќе има ли дерман од ова копачиве...
Коа ќе ги изброи тој некој таму 40к евра има оро да играат продавачите околу него.Не верувам дека нормален трговец ќе му каже - а неможе дечко,греота се дечките шо гејмааттреба да воведат и кај нас по 3 максимум од муштерија, нема вака, влага еден, си праи нарачка ипол, и од сите салони ги збира

Ова им е поради ненавремено ажурирање на лагерот. Ми се има случено неколку пати, ќе се потегнам до Рузвелтова, и на крај да ми кажат: тоа дечко може и да е некоја на сервис ама не е раздужена...
Со апдејтот на последниот драјвер, pointerot ко да се лизга и не е прецизен. 2 пати форматирав ПЦ и ова се случи по инсталација на лејтест драјвер...
Испратено од SM-G950F преку IT.mk форум апликација
Има да шетаат по улици и да ги делат по луѓе како бонбончињаajde uste malku i ovie rudarive ke gi prodavaat grafickite po sto zasto, do prolet preku sila i posle ke molat da gi prodadat.. pamtete mi go muabetov..

ajde uste malku i ovie rudarive ke gi prodavaat grafickite po sto zasto, do prolet preku sila i posle ke molat da gi prodadat.. pamtete mi go muabetov..
Ijas istoto go mislev sea pred nekoe vreme.ajde uste malku i ovie rudarive ke gi prodavaat grafickite po sto zasto, do prolet preku sila i posle ke molat da gi prodadat.. pamtete mi go muabetov..
Единствено нешто што треба Nvidia да направат е да соработуваат подобро со девелоперите.
Дали некој од вас ја има таа среќа да е влезен во бетата за GeForce NOW? Јас чекам покана, а другар го примија па вчера малку поигравме кај мене на постар лаптоп и кај него на Macbook.
Изненадувачки добро искуство, многу мал input lag и одличен HD квалитет на слика дури и на WiFi. Сепак игри како CS:GO беа неигриви ама single player игри одат многу добро, а пробавме и WoW, све на ултра вади над 100 FPS со минимален лаг. Со оглед на тоа што е сеуште во бета сервисов има многу голем потенцијал.
Сега додека трае бетата може да се игра бесплатно, максимумот е 4 саати во една сесија. За цените сеуште има само шпекулации, дали ќе биде со месечна претплата, дали од саат, во секој случај сигурно ќе биде скапичко така да кој е влезен во бетава искористувајте максимално.
Еј, а може ли да се игра пиратерија со овој сервис ?
Другар ми исто влегол во бетата ама денеска ми вика дека морало да ги имаш купено игрите ?
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден