Дирекцијата им е сега богу иза леџа.Фискалната ја чуваш? ако да, оди во дирекција во СЕТ, би требало да завршиш работа ем потенцирај го малиот (опиши како изгледа ако ништо друго) и ке го средат и него веројатно..
20km подоле од таму...Дирекцијата им е сега богу иза леџа.
Може инфо каде е тоа?Дирекцијата им е сега богу иза леџа.
Setec HeadquartersМоже инфо каде е тоа?
Е Ногу ти фала, ете научив денес нешто, не знаев дека е можно на мапс да се најдат!!!
У п матер, каде забегале значи погнасна фирма немам видено во Македонија. Ова се оние магацинине во личиче кај што повремено престојуваа повеќето криминални компании во Скопје.
15 минути возење у просек од центар кога не е гужваЕ Ногу ти фала, ете научив денес нешто, не знаев дека е можно на мапс да се најдат!!!
Абе колку е тоа богу иза леџа како мерна единица кога се само 5км од реонски центар Аеродром, 7км од плоштад...
Ако со од карпош или влае, така ќе ти изгледа. Ако си од лисиче, ќе ти биде баш иза леџа.Е Ногу ти фала, ете научив денес нешто, не знаев дека е можно на мапс да се најдат!!!
Абе колку е тоа богу иза леџа како мерна единица кога се само 5км од реонски центар Аеродром, 7км од плоштад...
Не се заебаај, опасни се. Страв и трепет...Деца не треба да си играат со кибрити.![]()
Дирекцијата им е сега богу иза леџа.
Можам да замислам колку ти е тешко и на тебе.Не сум на ниедна страна само сметам дека претерувате со хејтање, ваљда неебица ве има фатено некоја![]()
Ич да не замислуваш и помалку да мудруваш, скапо ќе те кошта!Можам да замислам колку ти е тешко и на тебе.
А извинете што се мешам, но само да прашам. Кој ви е филмот што хејтате без потреба? Ај за негативно искуство, ама ги се*ете за тоа кај им се канцелариите, малце многу е јас мислам...
Па сите фирми се на такви локации (Попе компани беа во ценатар отидоа у Илинден, па ништо не пречи)...ама тоа е, Анхоч у куманово да отидоа ќе би беше супер потек, и ќе ги величевте. Не сум на ниедна страна само сметам дека претерувате со хејтање, ваљда неебица ве има фатено некоја![]()
Дури срцепарателно е искуствовоНегативно искуство со Анхоч
Прашав за Попуст на сума од 26400 денари, два продукти.
Добив 610 денари попуст!!!
Heartbroken.
Негативно искуство со Анхоч
Прашав за Попуст на сума од 26400 денари, два продукти.
Добив 610 денари попуст!!!Heartbroken.
Прво, ова е тема за Сетек.
Второ, ова се смета за негативно искуство затоа што немаат пракса како другите да ги дигнат цените, па да дадат фиктивен попуст, и на крај исто да дојде?
Мене ми се срцка и едните и другите.![]()
Имаш право дека се повеќе глупости се пишуваат на темава... затоа можеби и тешко се распознава тонот на постот. My bad.Шо се воспали ко точак на удолница?
Сфаќаш сарказам? Како и да е повеќето глупости се пишат на темава.