Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Мојот десктоп

Delicon

user
10 јуни 2007
1.276
806
delicon.mk
Од пред 18 минути. :)
My_Desktop_31102007.jpg

CyberSpic

lurker
14 април 2007
823
26
howtoformatacomputer.com
Zosto uzas?Zosto ako nekoj neznae dobro Angliski i misli deka nemoze da se snajde vo Windows,moze da izbrise,promeni ili aktivira nesto a da neznae vsusnost sto pravi na kompjuterot bidejki ne e dobar so jazicite.Prevodot ne e naj naj ali sepak se koristi.:chudenje: :zbunet3:

koga ke rabotis na kompjuter kaj nekoj drugar ili vo net cafe ne e bitno..
kako se snaojgas so angliskiot ?

Alexandar

poweruser
21 мај 2007
2.514
90
@ drowsy

Ме потсети кој полагав за возачка, кој бев на лекарско требаше броеви да препознам на таква слика.

M

Mr.Alien

Гостин
OFF Topic

@ aleksandar_te

Тоа не се слики, туку мозаици со слабо контрастни бои, каде што треба да се пронајде одреден број, буква. Тестот се вика Ishihara, и служи за како за тестирање на способноста за препознавање бои, така и за откривање на поблаги форми на далтонизам.

Jaia^^

hello world
22 април 2007
146
2
Navistina ludo...za vezbanje na ocite (dodeka gi baras ikonite):) Inace mene me potseka na stereogram...slika vo koja ako se zagledate malku podobro ke vidite deka e vo 3D ,samo da vi kazam ne gledajte dzabe vo desktopot na drowsy (heheh) zasto ne e toa toa:p

reng

lurker
13 август 2007
683
19
Коментар за drowsy.
Според она што го има дефинитивно некогаш му работи споро компјутерот. А за сликата на десктопот хаос. Ме заболеа очи неможев да догледам што се има на него.

drowsy

hello world
11 април 2007
229
6
Коментар за drowsy.
Според она што го има дефинитивно некогаш му работи споро компјутерот. А за сликата на десктопот хаос. Ме заболеа очи неможев да догледам што се има на него.

za zhal ne mi raboti sporo kompjuterot :bravo:

drowsy

hello world
11 април 2007
229
6
@drowsy

haha...jako jako....posten dota player si so customkick i deset maphaka..:D

Custom Kick opravduvam u nekoi sluchai, nekogash mora Custom Kick, a maphack ne. Zatoa nadjobro igranje dota e LAN spored mene. A koga igrash na Battle Net i koga ke vidish deka nekoj ide po tebe i te brka, a ti si nevidliv obrnuvash nov list: (alt+tab) Maphack.exe i FER BORBA :)
Tretoto mi e SpamBot (nema vrska so cheat)
Malce off topic e ova ama morav da se odbranam :]

reng

lurker
13 август 2007
683
19
Па отворете нова тема коментари за мојот десктоп и таму префрлете ги коментарите.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно