Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.432
- 1.087
Mislam deka ne moze, ili probaj na 1234,prasaj...Како се гасне тоа?
Mislam deka ne moze, ili probaj na 1234,prasaj...Како се гасне тоа?
Мислам кодовите се еднократни. Ако не се, тогаш изгледа тоа е причината зошто А1 има проблемСе сложувам со вас, но не е ништо тешко да си го имаш кур-кодотсекогаш при рака (негде во облак или што ти знам каде).
Се активира уште денот и часот кога ќе ти се активира бројот и ти важи 2 недели, после ставаш 300 денари кредит за да го активираш пакетот со СМС на бројот 1410 со порака 100GB или преку мојот А1.А дали знае некој ако купам од A1 prepaid (еве рецимо овој со 100GB интернет во првите 2 недели) дали ми го активираат на тој ден кога сум го купил, или можам да го активирам било кога покасно?
Тогаш ќе си активираш ЕсимА ако ти се расипе физичката картичка и си во странство?
е како е ова одговор на прашањето „кога се активира?“ - хахаха бреСе активира уште денот и часот кога ќе ти се активира бројот
Прво го регистрираш па после ти ги доделуваат тие 100GB.е како е ова одговор на прашањето „кога се активира?“ - хахаха бре
кога ќе го купам или можам после да си го активирам од дома?
Хм, сигурно ова инфо? Никаде не пишува ништо такво на сајтот.нема баш логика тоа. e-sim-от секако на крај на денот го активираш online
Мислењето е автоматски споено:
ја колку знам, QR кодот само еднаш може да се искористи.
Не знам за такво нешто. Јас претходниот телефон го имав со eSIM, на овој телефон повторно го активирав со истиот QR код.Да. Еднаш искористен и повеќе не важи. Ако смениш телефон, бараш повторно нова есим.
prizma.mk
Кај мене се случи истото минатата година. За мај месец имаше долу нефактуриран износ од негде 130 денари за некој сајт и сметката вкупно беше 830 денари, ова го пишувам за комбо боксот преку мобилен телефон. Мене по грешка ми се стисна горе тој порталот и само го видов и излегов наеднаш бидејќи менував горе урл линк не го барав него.![]()
Измами со претплатата: корисници на мобилни плаќаат за несакани „услуги“
Низ Балканот, приватници профитираат со телекомуникациски услуги што никој не им ги бараprizma.mk
Кај мене куќичката те носи на homepage на Хром. Така ми е наместена, препорачувам да си ја наместите такаКај мене се случи истото минатата година. За мај месец имаше долу нефактуриран износ од негде 130 денари за некој сајт и сметката вкупно беше 830 денари, ова го пишувам за комбо боксот преку мобилен телефон. Мене по грешка ми се стисна горе тој порталот и само го видов и излегов наеднаш бидејќи менував горе урл линк не го барав него.
Погледнете го атачментот 128836
Тој портал ви се наоѓа од лево, т.е. знакот куќичката што е. Внимавајте да не го стиснете по грешка за да не ви направат некоја финта операторите.
Операториве познати се по вакви работи, да наплатуваат нешто без врска и нивната позната реченица:Кај мене се случи истото минатата година. За мај месец имаше долу нефактуриран износ од негде 130 денари за некој сајт и сметката вкупно беше 830 денари, ова го пишувам за комбо боксот преку мобилен телефон. Мене по грешка ми се стисна горе тој порталот и само го видов и излегов наеднаш бидејќи менував горе урл линк не го барав него.
Тој портал ви се наоѓа од лево, т.е. знакот куќичката што е. Внимавајте да не го стиснете по грешка за да не ви направат некоја финта операторите.
Порано си кликнал некаде нешто што не требало и тоа ти го сменило хоумпејџот со некој таков линк, а кој знае што сѐ друго сменило.Тој портал ви се наоѓа од лево, т.е. знакот куќичката што е. Внимавајте да не го стиснете по грешка за да не ви направат некоја финта операторите.
А1, ти нуди поевтина претплата, а грото луѓе секогаш плаќаат некој плус трошок!Кај мене се случи истото минатата година. За мај месец имаше долу нефактуриран износ од негде 130 денари за некој сајт и сметката вкупно беше 830 денари, ова го пишувам за комбо боксот преку мобилен телефон. Мене по грешка ми се стисна горе тој порталот и само го видов и излегов наеднаш бидејќи менував горе урл линк не го барав него.
На 5г кажи колкава брзина добивашНеколку часа денес имаше слаб 4г на а1. И сега гледам 5г направиле во Велес. Брзината на lte 4g e 280 mbps( беше 80). Околу месец дена сум кај нив и во мојот случај топ се
342 mbpsНа 5г кажи колкава брзина добиваш![]()
4G со брзини од околу 200 Mbps down и околу 100 Mbps up.Некој го пробал ова Гига забава со 100GB интернет ? Дали е 3G или појако на припејд?
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден