А ако ти се расипе физичката картичка и си во странство?Сепак физичката картичка во секој момент можеш да ја извадиш и ставиш на било кој апарат.
Od lycamobile za 15min,menuvas nova sim so istiot br,/paket i slicno se sto imas samo da imas srejka toa da se slici od 09 do 18h.!А ако ти се расипе физичката картичка?
Скоро невозможно е и премала е веројатноста за разлика од телефонот да ти отиде.А ако ти се расипе физичката картичка?
нема баш логика тоа. e-sim-от секако на крај на денот го активираш onlineВо коментарите на фејзбук пишуваат дека само во продажбите салони можело да се активира. Јас мислам заради недоволно заштитен систем што имаат да не настани некој проблем па заради тоа не одат онлајн или неможат да го креираат правилно онлајн системот за активација на есим.
ја колку знам, QR кодот само еднаш може да се искористи.Јас кодот го имам на ајклауд и ако затреба, тука си е, не бега.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Да. Еднаш искористен и повеќе не важи. Ако смениш телефон, бараш повторно нова есим.ја колку знам, QR кодот само еднаш може да се искористи.
Dzabe go cuvas i jas go cuvav na pocetok koa mislev deks stalno e so ist ama vsusnot se menuval na sekoja nova instalacija fakticki ednokratenЈас кодот го имам на ајклауд и ако затреба, тука си е, не бега.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako mislis,da portiras br,od drug operator samo post mozes na A1??Исто така, не толку добра новина, нема веќе префлање на број во припејд на A1, само постпејд. Поправете ме ако грешам дека е новина
Да, на тоа мислев.Kako mislis,da portiras br,od drug operator samo post mozes na A1??
Едно 40 минути немав нет оптика, појдовни повици исто.
Ajde kaj da e do vecer ke bideDa da niz cela mk i seuste ne raboti mobilnata
Мислењето е автоматски споено:
Eve mobilniot internet se vrati sega kaj mene
Toa ne cini, ne ubavo, ama znam i zosto e napraveno poradi lycamobile e, da ne mozes da se vratis na pripejd da moras post.....eh kostapleriДа, на тоа мислев.
Никогаш не сум имал проблеми со а1 интернет.
Исто и јас, се мислев да не е до сим-от нешто, мислам дека мојата е уште ВИП.Сега во последно време добивам многу често пораки за пропуштен повик
Тоа со пораките за пропуштен повик...Никогаш не сум имал проблеми со а1 интернет.
Сега во последно време добивам многу често пораки за пропуштен повик, мислев дека е до уредот, ама на три различни телефони ми се случува, можеби пѓа мрежата.
Toa se promeni od a1,za miss call ,a ne deka si nemal mreza ..ako jas sega te baram i ne krevas ke izvoni telefonot i ke ti stigni i sms ...Никогаш не сум имал проблеми со а1 интернет.
Сега во последно време добивам многу често пораки за пропуштен повик, мислев дека е до уредот, ама на три различни телефони ми се случува, можеби пѓа мрежата.
Како се гасне тоа?Toa se promeni od a1,za miss call ,a ne deka si nemal mreza ..ako jas sega te baram i ne krevas ke izvoni telefonot i ke ti stigni i sms ...
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден