the_maker
poweruser
Новости од CES 2017 во моментов што се промовираше.
Sent from my MI 5
Sent from my MI 5
Router - ов со 8 тера, wow, под 500$ во Кина.Новости од CES 2017 во моментов што се промовираше.
![]()
Sent from my MI 5
Одличен е..![]()
тазе од CES.![]()
Не го продавам.
Не ни беа во план тие, ова е интернационална промоција, а ова се производи адаптирани за ус маркет пред се.Малце ме разочара CES презентацијата TBH, имаше гласини за Redmi Note 4X, Mi 5C и MIUI 9 ама ништо од тоа не испадна.
Не ни беа во план тие, ова е интернационална промоција, а ова се производи адаптирани за ус маркет пред се.
Тие ќе бидат во кинеските промоции од набргу.
Sent from my MI 5
да само што го изгледав целиот евент. Телевизорот е лудница.Одличен е..
Виде Mi TV 4? Перверзии, за невероватни пари...
Sent from my MI 5
Секаде пишува дека ова се производи само за Кинески пазар. Еве што вели GSMArena.Не ни беа во план тие, ова е интернационална промоција, а ова се производи адаптирани за ус маркет пред се.
Тие ќе бидат во кинеските промоции од набргу.
Sent from my MI 5
en.miui e кинескиот официјален софтвер, со вклучен блотвер во него со кинески апликации.Од каде е подобро да се симне ром eu.miui или xiaomi.eu? И која е разликата меѓу овие две страни?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Батеријата како се однесува ?MIUI 8.7.1.5 Weekly(beta) од xiaomi.eu.
Одличен
![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ваљда се Др.Мобил, таму некаде имаа локација до Симпо.Видов Hi Store на Партизанска од десна страна накај Сити Мол кога се оди пред некој ден, близу Ibutik. Ново место е, или ?
Да Др. Мобил е..Видов Hi Store на Партизанска од десна страна накај Сити Мол кога се оди пред некој ден, близу Ibutik. Ново место е, или ?
ова е screen burn, неквалитетен екран, спас нема и само ќе се шири чудото со тек на време .Откако го ставив 6.12.22 ми се појави жолта дамка на екранот (Redmi Note 2). Прочитав дека може да е од прегревање, што ми е чудно бидејќи не играм на телефон, а од апликации користам само Viber, Tapatalk, Chrome, NLB token, MX player.
Погледнете го атачментот 51442
Неквалитетен екран? После 14 месеци користење?ова е screen burn, неквалитетен екран, спас нема и само ќе се шири чудото со тек на време .
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден