DarkEnchanter
user
Да ви пуштам малце водичка
Екстра е...
овие му се 2-3 телефона за тест... вашите ќе ги добиете кога ви кажал мејкерДа не случајно ги добиеме порано телефоните ? Да се обрадоваме и мие или останува 27ми?![]()
![]()
Да ви пуштам малце водичка![]()
Екстра е...
Пробај пак... Ќе ги среди, ако не, Fastboot инсталација.Инсталирав 5.12.17 на ми 4 лте а не се споија системските партации помош?
Нема такви багови, нешто имаш грешка.. Каква инсталација си напраил?Mi4 6.0.1 bugs, црвено подвлечени зборови кога пишувам, краш на снепчет, краш на дејли менење на screen lock wallpaper. Се надевам ќе се среди.
Па на стејбл ром, ставив преку update најпривн 4.4 5.нешто препорачаната верзија, потоа преку update направив 6.0.1 ама беше во лооп телефонот па преку рековери направив whipe all data и се рестартира нормално телефонот и еве овие багови.Нема такви багови, нешто имаш грешка.. Каква инсталација си напраил?
За црвено подвлечените зборови.Mi4 6.0.1 bugs, црвено подвлечени зборови кога пишувам, краш на снепчет, краш на дејли менење на screen lock wallpaper. Се надевам ќе се среди.
Пробав така, он пишува дека си симнува пакети за спелл чекЗа црвено подвлечените зборови.
Language and Input/Spell checker/language - Hebrew.
Избриши ги пак сите партиции во Рековери..Па инсталирав првин 5.12.17 како да знам дали се споија или не системските партиции. Инаку и shiwbox крашува, нешто не е во ред ќе се вратам на сток па пробувам од таму.
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 2m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5681-10
220,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден