Mi A2, RN5 Ai, y9 2019
a2 ок ама тиња батерија
рн5 послаб чипсет..
y9 250 евра е
А галаксиња A8s, нема да е отприлика таа цена околу 250 евра?
1. Нема тиња батерија
2. Нема врска, подобар е како целина, далеку подобра камера, изработка и повеќе поддршка.
3. Не е, 13к е.
1. како год, 4000>3000
2. ги имаш користено двата да можеш да потврдиш дека има подобра изработка, камера и подршка?
3. каде е 13к?, на али рн7 го има и за 10к.
1. Ок
2. Имаш видео на претходната страна од доверлив извор.
3. У Ледиком, а наскоро и на други места.
1.
2. неможе на видео да видиш каква изработка има. понов модел е и подобра подршка за у иднина ке има. камерата кога ке се споредат еден до друг телефон у исти услови ке се види.
3. 5 месеца постар модел е и пак е за 3к поскап.
Пластичен е, како не можам? нели гледаш дека се е намалено за да се дојде до што пониска цена заради чипсетот, камерата е gimmick. Далеку подобар сензор има RN5.
3. Кој е 5 месеци постар, и каква врска има тоа, кога се бара најдобриот телефон до 200е? ти праша, јас ти кажав кои се подобри за 200 евра, според мене, а и според добар дел од мислењата по нет, одлуката си е твоја на крај.
додека не го имаш у рука и не ти падне 2-3 пати на цименто неможе и тачка.
3.како што гледам у октомври искочил. ја прашав до 200 евра. рн7 10к е до 200е, y9 13к е над 200е и 3кпоскап.
Глупо е што овде увек нудат 64GB со 4GB рам или 3GB со 32.
За доста Xiaomi уреди, во Македонија се некако немаат 6GB рам варијанти што е многу глупо. Зш така?
како да ги извлечам кога сд картичката ми е полна?Влези во twrp > mount > internal storage и извлечи податоци од него.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Ќе биде замена за А8 така да во мк ке биде 25-30кА галаксиња A8s, нема да е отприлика таа цена околу 250 евра?
Што има врска дали мемориската е полна? Направи така и стави го во компјутер и можеш да копираш податоци.како да ги извлечам кога сд картичката ми е полна?
кое програмче требаше да го симнам прво па на пуште пц да го стартувам телефонот?
Обично лажат со тие спецификации ... имам купено вакви со "висок" капацитет не за истиов телефон но ништо посебно капацитетот ВИСТИНСКИОТ пак беше као оригиналот , но у секој случај коа немаш алтернатива и ова врши работа.Дечки, за Xiaomi Redmi Pro нема никаде батерија. Алито е спасот. Го најдов
ова.
5000+ ампери, не влага малце у офсајд? Или препорачајте некоја батерија со линкче?
Тенкју, ќе ја порачам оваа.Обично лажат со тие спецификации ... имам купено вакви со "висок" капацитет не за истиов телефон но ништо посебно капацитетот ВИСТИНСКИОТ пак беше као оригиналот , но у секој случај коа немаш алтернатива и ова врши работа.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден