gjurcheskiiii
read-only
- 21 август 2025
- 5
- 1
Кога на AppStore?
ФалаАко бе супер све, ама еве вака напиши си твој пост ко луѓе да се разбереме, батали тоа АИ текстовите за форуми, кринџ е и многу спамерски изгледа. Иначе супер апликација![]()
Следен update ке го направам тоаДа. Ама ако ја поместам мапата да видам околу што има, како да се вратам на селектираната станица? Интуитивно клик на името треба да ја центрира станицата на мапата.
Единствено клик на автобусот реагира, но тоа одзумира да ја прикаже целата рута.
Извини ако звучи грубо.Но мислам дека е професионално и директно ќе размислам дали да го сменам.Погледнете го атачментот 164349
Мене правилава ми звучат многу арогантно, така не се пристапува кон клиенти. Љубезност и професионалност на прво место секогаш. Ако планираш да ти успее проектов, а и други ако ги имаш, ако не тогаш терај си со овој мајндсет.
Uninstall.
Ќе се потрудам да го направам да може да го користиш пријавувањето на автобуси без акаунт во некој од следните упдејтс. Го направив да мораш акаунт да имаш поради тоа што беше најлесниот начин да се спречи злоупотреба на пријавувања.Нешто што ми недостига од „OnTheGо“, би ја користел место официјалната апликација:
Поправи ме ако ги имаш зошто не ги најдов.
Омилени постојки.
Омилени линии (или релации кога станува збор за иста линија ама различна маршута, 65в... итн).
2Д мапа.
Би било убаво да:
Системот на пријавување не биде позади ѕид на регистрација.