the_maker
poweruser
СупрајзШто значи ова врвна? Ниска или висока![]()

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
СупрајзШто значи ова врвна? Ниска или висока![]()

Би требало да е ниска односно конкурентна, инаку зошто би ја најавувал.Што значи ова врвна? Ниска или висока![]()
Се закачаат остај гиБи требало да е ниска односно конкурентна, инаку зошто би ја најавувал.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ок е телфонот али големината претерана,јас мислам требале 10 инчен да го направат и да не се мачат понатака,ова е претеризам веќе 7 инчи.
А можно е Шаоми уште да незнаат дека имаат овластен дистрибутер во Македонија![]()
![]()
![]()
Многу јак burn, браво

Изгледа дека прв пат пишуваш на форум....Напишав пост во Huawei темата за таму модел а овде прашувам за овој модел дали е подобар од тој
XIAOMI Mi A1 (D2), 5.5", 64/4GB, 12/5MP, 3080mAh
Од кој?Напишав пост во Huawei темата за таму модел а овде прашувам за овој модел дали е подобар од тој
Скапи се, нема да се носи.@the_maker има ли абеr за вакво нешто QiCYCLE - electric-powered folding bicycle
Тој е доста поскап од А1. Директен конкурент му е Редми Ноте 5 на Мате 10, но А1 не е нешто послаб, сем што е помал дисплеј. Е сега, ако се во игра само тие два, и нема избор, тогаш цената може да одлучи. Инаку Мате 10 е малце побрз од А1 во перформанси.Од HUAWEI Mate 10 Lite, 5.9", 64/4GB.
Цената одигра важна улога кога јас одлучував помеѓу тие два и затоа изборот падна на Ми А1. Солиден телефон.
Синче од редми ноте 4 сменив на Хуавеи мате 9. Нема зборови... Неспоредливо подобро. Секако и цената е различна... Види си лајка камера ова она, све си има свое...Од HUAWEI Mate 10 Lite, 5.9", 64/4GB.
Напишав пост во Huawei темата за таму модел а овде прашувам за овој модел дали е подобар од тој
Ја да ти кажам, ти како сакаш. Сликите ги носам у фото студио за вадење ми вика ти си профи фотограф. Ми требаше 15 минути да го убедам дека се со телефон сликани. Ти број букви слободно... ПоздравОд Лајка камера има малку од софтверот и буквите Leica на задниот дел од телефонот![]()
Сега ќе ти пишат дека не вреди затоа што има 3000mAh батерија и повеќе не треба да се произведуваат телефони со толкав капацитет на батеријата.Убава изработка, добри перформанси, има можност да се инсталира Гугл камера со која има евидентно зголемување на квалитетот на сликите, функционален сток Андроид кој заедно со штедливиот СД625 процесор допридонесуваат за поголема трајност на батеријата, 4 гига рам, 64 гига внатрешна меморија со можност за додавање на мемориска картичка, сето тоа за прилично ниска цена. Јас задоволен![]()
Ја да ти кажам, ти како сакаш. Сликите ги носам у фото студио за вадење ми вика ти си профи фотограф. Ми требаше 15 минути да го убедам дека се со телефон сликани. Ти број букви слободно... Поздрав
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Ја да ти кажам, ти како сакаш. Сликите ги носам у фото студио за вадење ми вика ти си профи фотограф. Ми требаше 15 минути да го убедам дека се со телефон сликани. Ти број букви слободно... Поздрав
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден