mnikolce
lurker
- 27 октомври 2016
- 803
- 620
Нешто овде клизачи оди?
![]()
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Нешто овде клизачи оди?
![]()
Со клизечи у шеснаестерацНешто овде клизачи оди?![]()
Со клизечи у шеснаестерац
Кој модел?друштво некој да препорача сервис за Xiaomi низ Скопје, поминав вчера во неколку, никој нема делови за нив, не им е проблем да го отворат, да сменат џекот за полнење, ама ќе требало да се чека 2-3 недели док стигне...
Ај те молам провери и за мене исто такво џиџе за Mi4 LTE-CU дури си со ниетКој модел?
Mi 6Кој модел?
Преднарачка веројатно, или лагер е?
Sent from my MI 5X using Tapatalk
Јави се , питај.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Да пишам после овде?
Go imame , slednata nedela ke vrshime distribucija , nie sme internet prodavnica i nemame prodazen proctor.
Додаток: „Легален увоз се, нема гајле дечко, сервис овластен у Прилеп. Со картички не работиме. многу провизија ни зимаат, ако сакате со картичка +15еур. На фактура цената иста, цените се со ДДВ.“Go imame , slednata nedela ke vrshime distribucija , nie sme internet prodavnica i nemame prodazen proctor.
Ова ми го одговорија на фацебоок,телефонот не им работи.Реце не бил во мк од утре да го бараме,1 год гаранција реце дека има
Go imame , slednata nedela ke vrshime distribucija , nie sme internet prodavnica i nemame prodazen proctor.
Ова ми го одговорија на фацебоок,телефонот не им работи.Рече не бил во мк од утре да го бараме,1 год гаранција рече дека има
Ќе видиме Мејкерот шо ќе каже понеделнички.Браво чим го донеле,е сеа незнам зашто има една год гаранција,кога Хиаоми нели дава 2 год.
Фала на инфо
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е локална прилепска гаранцијаБраво чим го донеле,е сеа незнам зашто има една год гаранција,кога Хиаоми нели дава 2 год.
Фала на инфо
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е локална прилепска гаранцијаПа нели впрочем и епл и мајкрософт почнале во гаражи
Тешко тоа со македонски пазар. Знам од различни други примери. Премал пазар сме, и нема шанси да добиме убаи цени. Освен ако не реши производителот да дава глобална цена.Незнам како иде точно али по мене овластен дистрибутер треба да продава по овластена цена. Ако европска цена е 330 евра нема логика да е 330 плус ддв плус маржа и на крај 400.
Иако ги гледам истите такви работи и по други официјални дистрибутери на шаоми во европа ама може да е поради разлика во ддв.
Па друже и ти исто почна, на форуми ги промовираше Xiaomi, демек чисто спортски, па еве сега имаш договор со Vip.Тоа е локална прилепска гаранцијаПа нели впрочем и епл и мајкрософт почнале во гаражи
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден