Mickraven
read-only
- 30 септември 2018
- 15
- 5
Кина беа класика ... а ја па скоро ги отпишав...Од која држава?
Јас чекам два месеци од УСА и тоа експрес шипмент.
Кина беа класика ... а ја па скоро ги отпишав...Од која држава?
Јас чекам два месеци од УСА и тоа експрес шипмент.
Исто и јас имам со приорити, чудно ми е што една пратка ја пратив на 11.01.2022 ми стигна на 03.02.2022Мене последната од Америка брзо ми стигна, испратена на 16.12.2021 (преку USPS Priority Mail), ми стигна на 04.01.2022. После тоа уште 20 дена чекав од Царина додека искочи, ама тоа е друга приказна. Плус се погоди тој период, Нова година, неработни денови...
@ARMac Не е мала, долга е. Може има и простории одзади. И мене ми стигна картонче, утре ќе одам.
До сите од општина Центар: пишува дека е таму само на печатот, кој може и да се занемари (јас никогаш не го читам). Добро, и на тракингот пишува 1114.
Пред некој ден, додека чекам ред во пошта, го гледам ливчето и си викам јеботе некој на многу стотици пратки седи и пишува рачно тракинг броеви, датуми, часови, име и презиме, адреси...
Пред некој ден, додека чекам ред во пошта, го гледам ливчето и си викам јеботе некој на многу стотици пратки седи и пишува рачно тракинг броеви, датуми, часови, име и презиме, адреси...
Очајно им треба некоја дигитализација и ова да оди со печатење на картончиња, греота се луѓето.
кои не работат ништо? како дојде до овој заклучок? си бил по поштите?Не ги жали, и така ништо друго не работат (со исклучоци).
На шалтерот за подигање пратки со лифче колона има често, на другите 10 (или колку и да се) седат тетки а нема странки.кои не работат ништо? како дојде до овој заклучок? си бил по поштите?(не зборам за тие што не ни идат на работа, а зимаат плата, ама тие се исклучокот не обранто)
кои не работат ништо? како дојде до овој заклучок? си бил по поштите?(не зборам за тие што не ни идат на работа, а зимаат плата, ама тие се исклучокот не обранто)
Сигурно има и такви, некои веројатно не ни одат на работа, ама тие што се околу праткиве ангажирани, тие шалтери, богами имаат работа.Не ги жали, и така ништо друго не работат (со исклучоци).
Може тие се што пишуваат картончиња....на другите 10 (или колку и да се) седат тетки а нема странки.
железничка?На шалтерот за подигање пратки со лифче колона има често, на другите 10 (или колку и да се) седат тетки а нема странки.
Да, железничка. Таму не да не им се работи, туку личат како и да не им се живеежелезничка?
јас не сум начекал таква ситуација, во пакетско и мојава регионска во карпош, баш напротив, во карпош еве ова што зборуваш, станува од шалтер ако нема никој и доага кај тој за испорака![]()
и мене ми стигна истиов
со која цел? не е јасно дека е скам?Ако имате виртуелна картичка со не повеќе од 11 денари на неа пробајте го линкот... па раскажувајте
ќе ти ги собере податоците за картичкатасо која цел? не е јасно дека е скам?
ко еве истата сума и истиот број на пакет, дати и се е кај сите во мејлот .. што ке видиме ако се направи таква проба
Исто и кај мене стигна истиот меил.
Погледнете го атачментот 109715
@ARMac
За пратка со ист тракинг станува збор![]()
Исто и кај мене стигна истиот меил.
Погледнете го атачментот 109715
@ARMac
За пратка со ист тракинг станува збор
Еве што отвара на линкот!
Погледнете го атачментот 109716
Во title имат следново
<title>Праћење пошиљке</title>
Колку ли ќе наседнат на ова, страшно.
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден