НеДечки што да правам со праткава вака е од 25 септември да удирам рефунд или?
НеДечки што да правам со праткава вака е од 25 септември да удирам рефунд или?
На царина е, чекај уште малку да видиш што ќе кажат. Ако пишува „nedostasuva faktura“ праќај одма документи да не чекаш писмо. Можеби ќе помине и без царина (иако ретко се случува).Zdravo sakam da prasam konecno se smeni statusot na pratkata dali toa znaci deka ke platam carina i dali ke ja podignam od mojot grad stip
не сум имал искуство со царина досега кој документи и како на кој начин треба да се пратат ако има потреба 80.19 долари е вкупно праткатаНа царина е, чекај уште малку да видиш што ќе кажат. Ако пишува „nedostasuva faktura“ праќај одма документи да не чекаш писмо. Можеби ќе помине и без царина (иако ретко се случува).
Од дамна ти е порачана?Zdravo sakam da prasam konecno se smeni statusot na pratkata dali toa znaci deka ke platam carina i dali ke ja podignam od mojot grad stip
во септемвриОд дамна ти е порачана?
Sent from my Mi using Tapatalk
Во право си,ама моето платно беше 0.16 американски долари,ако е толку,па и неколку по толку,подобро е отколку овие апстракции од Латвија,летонија и остала боранија..зборов мие,ако преку СИнгапур доаѓа толку брзо,што е проблемот,со Латвијците,ако до кај нив од КИна стигнува за 7 денови,зарем до кај нас треба три месеци?Само што Латвиа (Cainiao) е најчесто безплатно а Сингапурска е со платно. Поточно со 3-4 платна а може и повеќе.
Well yes, but actually no. Што и да праќаш, даљи скриншот или испечатено па скениран извод, не им е битно ама МОРА, повторувам, МОРА да биде во ПДФ.Здраво сега ми пишува недостасува фактура може љи да пратам скриншот од мобилен од ебанкинг апп од извод
Веке пратив скриншот значи нема да може вакаWell yes, but actually no. Што и да праќаш, даљи скриншот или испечатено па скениран извод, не им е битно ама МОРА, повторувам, МОРА да биде во ПДФ.
Па зошто тогаш прашуваш тука што да пратиш? Има пишувано многу за ова баш во оваа тема, ама џабе.Веке пратив скриншот значи нема да може вака
И JPG еднаш помина. Docx неможе пошто не им се инсталира офис.Well yes, but actually no. Што и да праќаш, даљи скриншот или испечатено па скениран извод, не им е битно ама МОРА, повторувам, МОРА да биде во ПДФ.
Имаат Офис.И JPG еднаш помина. Docx неможе пошто не им се инсталира офис.