не му верувајте на Трајан
Kako ja dobil koga nema nikade zalihi
Во право си,ама моето платно беше 0.16 американски долари,ако е толку,па и неколку по толку,подобро е отколку овие апстракции од Латвија,летонија и остала боранија..зборов мие,ако преку СИнгапур доаѓа толку брзо,што е проблемот,со Латвијците,ако до кај нив од КИна стигнува за 7 денови,зарем до кај нас треба три месеци?
за 18 денаИдат ли брзо сега праткиве од кина кон нас?
од вчера статусот на праткава ми е
-Despatched to OverSeas Postal Admin(aliexpress standard)
за колку време би требало да стигне кај нас?
Tacno za 28 dena pristignuva preku ali ekspres shipingИдат ли брзо сега праткиве од кина кон нас?
од вчера статусот на праткава ми е
-Despatched to OverSeas Postal Admin(aliexpress standard)
за колку време би требало да стигне кај нас?
Преку аliexpress standard shipping е ова?
дааПреку аliexpress standard shipping е ова?
т.е. не на мој поштенски број треба да се на 1060-Ѓорче Петров а тие стигнаа едната на 1066-Сарај а другата 7500-Прилеп испорачани. Се јавив у пошта ме маткаат да проверме ама сигурно не се твои прашај си го продавачот и слично, му пишав на продвачот ми вика тој е тракинг бројот твојата пратка е
. И сега што понатака поима немам. Кажете некое чаре што да праам имал некој вакво искуство.Друштво ми стигнаа две пратки ама не ми стигнаат.е. не на мој поштенски број треба да се на 1060-Ѓорче Петров а тие стигнаа едната на 1066-Сарај а другата 7500-Прилеп испорачани. Се јавив у пошта ме маткаат да проверме ама сигурно не се твои прашај си го продавачот и слично, му пишав на продвачот ми вика тој е тракинг бројот твојата пратка е
. И сега што понатака поима немам. Кажете некое чаре што да праам имал некој вакво искуство.
Sent from my A7 using Tapatalk
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден