Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Која игра сте ја играле најдолго време?

maximilian

user
26 март 2008
1.064
74
Еееј, а бе ќе ја заборавев, Twisted Metal 2 на PlayStation. WOOOW, ебати играта. Со играва ја и братучед ми си го запоставивме школото едно време :D. Ама играва е неповторлива. Со саати зјаевме во телевизорот и рачките у рака, да ја вртиме, ама строго само двајцата игравме, никако одделно :) Многу добра работа шо бевме иста смена у школото иначе, само викендите ќе ја игравме :D

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Еееј, а бе ќе ја заборавев, Twisted Metal 2 на PlayStation. WOOOW, ебати играта. Со играва ја и братучед ми си го запоставивме школото едно време :D. Ама играва е неповторлива. Со саати зјаевме во телевизорот и рачките у рака, да ја вртиме, ама строго само двајцата игравме, никако одделно :) Многу добра работа шо бевме иста смена у школото иначе, само викендите ќе ја игравме :D
Dokolku se saka, se` se mozhe :D
Inaku, da.. dobra igra..

The Shadow

lurker
30 март 2008
576
5
GTA bese nesto nenormalno porano.I taa ja imam igrano dosta ama najvise StarCraft mi se cini ,a da i Prince of Persia

BoXeR

hello world
14 мај 2008
58
0
abe vidi:se e do vkusot!! na pr ima mn dobri igri niz svetot koi sekojdnevno se igraat no jas ne gi sakam!!!:bravo:

a counter strike e mn dobra igra i veruvajte taa mi e edinstvena igra u pc!!

GargamelX

hello world
19 јануари 2008
51
1
Need For Spead Most Wanted ја имам играно 20 часа, а за 4 дена ја имам претерано...:)

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
Tomb Raider ...site delovi:bravo::bravo::bravo:
Gothic site 3 dela sose dodatoci:bravo::bravo::bravo:
MAME bre lugje MAME ROCKS:bravo:

mztrifunovski

hello world
20 февруари 2008
272
2
Od koa ja simnav rFactor pred 1 nedela ja igram i mislam deka uste dolgooooooooooooooooooo ke ja igram.:D

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно