Брат искрено се надевам дека имаме поинтелектуална публика од кајгана.![]()
На кој ќе му се закачиме?Епа воведете Дислајк па ќе го тестираме тоа во пракса![]()
Уше прашуваш - @RukfashНа кој ќе му се закачиме?![]()
ќе се качи, да не речам експоненцијално.Брат искрено се надевам дека имаме поинтелектуална публика од кајгана.![]()
Немој така бе буразер.Уше прашуваш - @Rukfash
Да бе, најекстремен случај беше во некоја фудбалска тема му се собраа сите на еден и начука минус не знам колку реакции. Па им праќал закани по приватни пораки![]()
Брат искрено се надевам дека имаме поинтелектуална публика од кајгана.![]()
Немој така бе буразер.
Still a better love story than TwilightЕве ти од мене еден лајк, да се вратиш на 666![]()
На Авидче му е животна желба да бидам баниран. Тоа многу говори за неговата интелектуалоност.Уше прашуваш - @Rukfash
Тогаш ќе го тргнеме од овој форум, ќе остане само на Кајгана и интелектот шо беше спомнат овде
ќе се качи, да не речам експоненцијално.
Добра идеја. Ќе се види и овие криптомилионериве колку големо срце имаат...Би отворил сметка на која членовите ќе можат да донираат произволна
сума доколку чувствуваат дека има потреба.
Да појаснам. Во многу наврати сум продавал на форумов и сакам да се заблагодарам за можноста. Сепак треба некој труд да вложи да го одржува и да плати хостинг. Сметам дека е фер, според мене, од морални причини.
Воедно не сакам ова да делува претенциозно ниту би сакал некој да осеќа притисок дека нешто некому ќе му должи заради оваа идеја. Секој индивидуално си одлучува.
Би отворил сметка на која членовите ќе можат да донираат произволна
сума доколку чувствуваат дека има потреба.
Да појаснам. Во многу наврати сум продавал на форумов и сакам да се заблагодарам за можноста. Сепак треба некој труд да вложи да го одржува и да плати хостинг. Сметам дека е фер, според мене, од морални причини.
Воедно не сакам ова да делува претенциозно ниту би сакал некој да осеќа притисок дека нешто некому ќе му должи заради оваа идеја. Секој индивидуално си одлучува.
Потценуваш?![]()
Template или Custom Made Веб Страна: Која опција е подобра за твојот бизнис? ⋆ IT.mk
Ова е гостински текст на Милан Савов, директор и основач на Web и SEO агенцијата SmartClick. Денес, ако не си присутен онлајн, практично и не постоиш.www.it.mk
Супер е што во 2021-ва имаме статии зашто е потребно бизнис да има веб-страна, каде првата предност е 24 часовна реклама. Мислам бледо се сеќавам дека го прочитав ова во една книга од 1998-ма година.
Дополнително што ги критикува „македонските бизнисмени“ цело време, лоши биле не плаќале за кастм решенија од илјадници евра. Јас разбирам дека ви нуди човеков content за да се само-промовира, ама барем да го бива во областа:
![]()
Custom WordPress Development | SmartClick
smartclick.mk
Според страниве што ги изработиле, нема некоја основа врз која он е кадарен да дели совети.
Едит - следно ве молам нека пишува за Social Media marketing, еве дел од напредните стратегии за нивните клиенти:
Facebook Strategy:
Posting about products, their benefits and unique qualities, quotes, tips and tricks as well as video tutorials in a carefully planned strategy at least a week before going live.
Instagram Strategy:
Every day updates about hot topics and advertisement of products connecting to the community that uses or is interested in the same products.
Google My Business
We created and maintain the Google My Business profile of our client, regularly posting and updating about important information about products and events.
Сега ја приметуваш.Ова функцијата со "најдобар одговор"(нова е или јас сега ја примеќам?),
Пример: Враќање на overwritten PSD фајл?
Зарем не е логично наместо Најдобар одговор во насловот да пишува "Решено" или слично(како што е "Solved" по странските), вака малку чудно изгледа во насловот да стои најдобар одговор
Одамна е.нова е или јас сега ја примеќам?