ouuu...nisto ne cekas ti ja cekam od 24 Septemvri MP3![]()
Луѓе дајте бе некоја страна што испорачува автоделови.Препорачајте страна за автоделови
http://aliexpress.comБидејки не сум многу упатен во кинеските продавници, која би била алтернативата на dhgate.com. Значи бесплатна испорака и платежно средство исклучиво Visa Electron?![]()
Две пратки нарачани (едниот продавач од Кина другиот од Тајланд) преку Сингапурска пошта едната пратка со тракинг другата без, испратени на 18 и 19 јануари стигнаа денес.
Имаше некаде по темиве АРМак еднаш објаснето како одат пратките преку Кинеска, Хонг-Конгшка и Сингапурска пошта. Ако имате избор за помала доплата да оди преку Сингапур побрзо ги добивате пратките.
По мои сознанија Сингапурската пошта е или малку или еднакво брза со Кинеската, со тоа што тракингот на кинеската е подобар, подетален е. А Хонг-кошката пошта е најдобра.
Мене вака ми праеше еднаш бидејќи имав пари само за да нарачам но јас рачунав по среден курс од НБРМ и кога отворив на мојата банка и проверив продажни курсеви испадна дека сум краток за 0.4 денари за да платам во долари ,а во евра имав 15 денари повеќе па одново пробав да платам во евра и немаше проблем.Imam nekoj problem ovie 2 dena so porackite na aliexpress koga i da poracam nesto mi vika vaka Secure check failed. i deka nemam odzeme paro na od smetakata. Nekoe so takov problem ima li do sega ???
Мене вака ми праеше еднаш бидејќи имав пари само за да нарачам но јас рачунав по среден курс од НБРМ и кога отворив на мојата банка и проверив продажни курсеви испадна дека сум краток за 0.4 денари за да платам во долари ,а во евра имав 15 денари повеќе па одново пробав да платам во евра и немаше проблем.
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5060 EAGLE MAX OC 8GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5060EAGLEMAX OC-8GD
27.550,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден