Да те корегирам. 600-800 евра е во Финска социјална помош.Сигурен сум дека ти е точна информацијата, ама што мајка бараат скандинавци да купуваат кинески телефони од 100-150 евраСоцијални случаи можат да си го дозволат самсунг галакси с5 без проблем
2000 евра им е социјална помош
Здраво,
Ве молам може ли да ми каже дали некој го користел и како е задоволен од HUAWEI ASCEND P7?
Поздрав![]()
Колку пари го продаваат? на договор? кои други телефони ги имаш како избор?
па да речеме помеѓу SAMSUNG I9505 GALAXY S4 и HUAWEI ASCEND P7, важно ми е да има екран 5'' да може да им се симнат речиси истите апликации од play store и да му е поиздржлива батеријата (во моментов имам htc desire hd)
на договорНа договор ќе зимаш или во готово?
n
на договор
Мора многу прашања, за да знаеме што да предложиме......
Колку субвенција даваат, колку се доплаќа за телефонов, и преку кој провајдер?
На која тарифа, пошто по дифолт отвара на Comfort?
RedMi Note e веќе тукајас го меркам Redmi Note супер е за таа цена, ќе видиме ако го донесат како ќе биде
Tocno, sega ke stigme 4G so 1 SIM... A cenata nema da se namali, zatoa sto dolarot ripna vo vrednost skoro 15% vo poslednite 4 meseci. Mozebi ke se namali pred nova godina, no sega ne.не, не е треба да стигне како што знам 4G верзијата и би требало да е поевтин од оваа
Од неколку минутното користење и споредување на двата телефони, мојот избор би паднал на Huawei P7, а не на Самсунг-от (иако многумина ми кажуваат дека сум бил љубител на Самсунг).
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB VERBATIM Vi550 S3 49353
6.970,00 ден