LidlНемој да си играш да фрлаш пари, оди во електроелемент ако има бош уште за 7000+ денари купи ја со литиум јонска батерија. Но нејм марки се фрлени пари. Или буџет верзија е PARKSIDE мислам во Икеа ја има.
Од кај си ? Планирам во скора иднина да земам 5-6 алати различни за по дома , брусалица , бормашинка и т.нОд овие цени што ги гледаш , можам да ти праам уште -20% попуст . имаш 6 месеци гаранција , и многу добри се покажени . добар алат за ефтини пари .
Од скопје , иначе главниот увозник за INGCOОд кај си ? Планирам во скора иднина да земам 5-6 алати различни за по дома , брусалица , бормашинка и т.н
јас од прилеп сум . Инаку од овој алат сум презадоволен и никој што ги има овие не се пожалил на истрошеност и проблеми со оваа марка и затоа ке си се снадбам со повеќе алати од маркава. Пиши ми податоци во порака кај да те најдам во ск ко ке идам .Од скопје , иначе главниот увозник за INGCO. Помини кога сакаш не е проблем
![]()
Ова е врв од цел аматерски алат, јас користам помали батериски од овие немаат ’’смрт’’.Почнаа веќе сите да ги прават со 20V Li-ion батерии. Можда ќе ти биде бескорисен линков, ама ако ти се наоѓа некој во Италија , промоцијата е од утре, ова вреди за сите пари
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=36179
а набрзо ќе има и промоција во Бг или Грчка, па ако не ти се брза направи им сабскрајб на Лидл bg, gr. па ќе си земеш од таму.
Ај прати ми мене локација во ПП и направи ми попуст да дојдам да земам една те молам.Од овие цени што ги гледаш , можам да ти праам уште -20% попуст . имаш 6 месеци гаранција , и многу добри се покажени . добар алат за ефтини пари .
Само плава програма Бош, другото е ср..е у боја, отворија брошурата првата во ценовен ранг 7200 ден. умрена од работа 3+ години несака да умре
Од кај си ? Планирам во скора иднина да земам 5-6 алати различни за по дома , брусалица , бормашинка и т.н
Од овие цени што ги гледаш , можам да ти праам уште -20% попуст . имаш 6 месеци гаранција , и многу добри се покажени . добар алат за ефтини пари .
Дај и за мене една цена, исто за штрафалка, батериска. Сакам и јас да земам една.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ја имам оваа штрафилица веќе трет месец. Ја користам одвреме навреме. Сеуште сум на првото полнењеВо ИКЕА имаше за 25 еур една штрафилица незнам што квалитет е. Како и да е, боље да ја имаш отколку да ја немаш