Тешко дека било кој вирус ке преживее тука. Дури и ковид 19Да го исчистиш од вируси.. Го прогласувам за умреноПогледнете го атачментот 92130
Испратено од VOG-L29 преку IT.mk форум апликација
Тешко дека било кој вирус ке преживее тука. Дури и ковид 19Да го исчистиш од вируси.. Го прогласувам за умреноПогледнете го атачментот 92130
Испратено од VOG-L29 преку IT.mk форум апликација
Боо кулерите како во нужникот да се чувани..Дечко компјутеров многу ни загрева и се гаси дури сам. Лани летото го земавме ама ич не го бива.
Го однеле кај некој шо работел 15 год во ит продавница и ми го донесоа ова
Погледнете го атачментот 96397
6,7 пина искривени, успеав да ги средам и да бутира пц то.
Spoiler alert : explicit content..
Погледнете го атачментот 96405
Погледнете го атачментот 96400
Погледнете го атачментот 96401
Фала, пријатно...
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Во пилана очигледно, шибаат пилевина за да се ложи процесорот за поарно да грее зимно време, место во ќумбе во куќиште, ем и звучна изолација вака си добиваш, Пуна капа.Каде го чуваат овие компјутерот ако за половина година собрал толку прашина...
Ми го донесоа со кулер заедно, го одкорнале успат и гратис искривени пипци.
Гледале на YT како се вади кулер.Ми го донесоа со кулер заедно, го одкорнале успат и гратис искривени пипци.
Да, во право си. Ова го имам видено на доста пати, но проблемот е до фабричката паста на АМД кулерите. Ако ставиш афтермаркет паста, ке си биде океј.Ова ми личи како од некој пушач да е што швајцал по 2-3 кутии на ден директ у компјутер. Нема шанси инаку толку паштета-залепено да е со прашина.
А со АМД процесорите, вечна болка било кај тие што не менуваат често паста или ставаат чкартотии. Не е ретко како погоре во случајот, со се процесор да искача кулерот. Уште WD40 фали...
Како мислиш?Изрежирана слика.
Како мислиш?
Не верувам.Па така, ставено намерно тоа на лаптопот за да се исценира "хорор" и веројатно веднаш после фотката тргнато![]()
Зашто нов лаптоп, само заради конекторот за напојување? Многу честа работа се оштетени конектори, а и лесно поправлива, не е причина компјутер да смениш....
Го угасив, и му го вратив назад. Ми вика имало некоја финта со конекторот, да не сум го мрдал на одредено место и немал лаптопот да се гаси, и ми потврди дека и со батеријата имало проблем.
Му препорачав нов лаптоп да си земе и да не зе заебава.
...
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден