Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

IT.com.mk / CableTEL CS:Source сервер

drownz

Master
8 март 2007
1.455
204
Куманово
iwmnetwork.com
Ете, конечно IT.com.mk CS:Source сервер во соработка со CableTEL. Серверот е за 24 играчи, tick 100. Бидејќи е тазе сервер, Вашите забелешки и предлози се повеќе од добредојдени.

IP на серверот: 92.53.45.227:27015

Мапи кои засега се вртат на серверот:

cs_office, de_aztec, de_cbble, de_chateau, de_dust2, de_piranesi, de_cpl_fire, de_cpl_mill, de_cpl_strike, de_inferno_pro, de_nightfever, de_PasDeQuartier, de_villa, de_train, de_tides, de_inferno, de_nuke, fy_bloodarena, awp_india_v2

Во нареднава недела-две ќе средиме мини-сајтче за серверот (статистика, форум и сл.), а до тогаш предлози и забелешки пишувајте во оваа тема.

Хепи фрагинг .)

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
:bravoska: Не сум многу јак кантерист но така некогаш кога ми е досадно сакам да се пуштам и да играм,еве сега ми се игра,see ya in the game BTW i am noob :))

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
Абе не ме конектира,изгледа дека имам CS 1.6 верзија,според мене подобро би било да е 1.6 не дека е подобро туку не ми се симнува source :)

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Абе што ме терате сега да го трошам интернетот...

И дали ќе се игра со Counter-Strike: Source v34... ако не фаќа да не купвам џабе игри :))

Fico

hello world
9 март 2008
252
14
Зашто Source:plachko2:
Јас играм само 1.6 ... ајде ипак, мора од негде да се почне, нели :)
Гуд Лак:ninja2:

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Screw Source... 1.6 rulz :skuter: Како и да е што побрзо дасе среди за 1.6 сервер е тоа ќе биде веќе нешто.

goodboy

lurker
12 јануари 2008
849
21
Која е разликата меѓу сорс и 1.6 ? :))
Слабо играм кантери, па ако може некој да објасни. Инаку ја имам 1.6 инсталирана, па ако неможе на овој да играм, направете за 1.6 :LOL:
Аирлија нека е :bravo:

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=FEvaqwcVnZI"]Еве[/ame] види и самиот. Најверојатно подобрен е гејмплејот,графиката,звуците,оружјата,мапите итн... По реалистична е Source отколку 1.6 :)

TheWizzz

hello world
1 ноември 2007
123
3
source ha..???hmmm...interesting...али, после 1-ви...да пристигне чичко лимит...

sdarko

user
28 септември 2008
1.051
64
А што немам лимит сега да се пукаме малку. Инаку не сум некој играч уствари не сум никаков ама нмв!

MusicFreak

lurker
18 јуни 2009
990
115
па поарно че беше да биди на 1.6, оти јас ко шо знам ова се игра во мк а не сурс

-echo-

hello world
26 јули 2009
116
94
Ете, конечно IT.com.mk CS:Source сервер во соработка со CableTEL. Серверот е за 24 играчи, tick 100. Бидејќи е тазе сервер, Вашите забелешки и предлози се повеќе од добредојдени.

IP на серверот: 92.53.45.227:27015

Мапи кои засега се вртат на серверот:

cs_office, de_aztec, de_cbble, de_chateau, de_dust2, de_piranesi, de_cpl_fire, de_cpl_mill, de_cpl_strike, de_inferno_pro, de_nightfever, de_PasDeQuartier, de_villa, de_train, de_tides, de_inferno, de_nuke, fy_bloodarena, awp_india_v2

Во нареднава недела-две ќе средиме мини-сајтче за серверот (статистика, форум и сл.), а до тогаш предлози и забелешки пишувајте во оваа тема.

Хепи фрагинг .)

Ајде аирлија нека е, со срејча, ај ко че се вратам од одмор че прајме некој тактики за промоција малце спам ова она :D
и да бај де веј, че можи резервиран слот ? :p

@MusicFreak

Нема врска, има много што пуцав Source.

А 1.6 МК сервери веќе има премногу.

Така е, апсолутно време е да се промовира и сурс во македонија, заостануваме во светски рамки мноооооогу, ае уше еднаш аирлија за серверов нека тргни работава :)

Smoking4e

hello world
19 ноември 2008
413
58
Ај нека е со срека серверот нека работи 24/7 итн. Имаше сервер од телекабел ама го укинаа нешто и го нема а сега од кабетел е беше редно да имаат, барем ке си играме на нашиот сервер не мораме да одиме по странски сервери да има и уште нешто како предлог ако може да има уште еден сервер кај ке има само 24/7 dust2 стаза. Поздрав до дечките што успејаа да дојдат во соработка со кабетел да има Counter Strike Source сервер Македонски.:D:D:D:D:D

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Еве види и самиот. Најверојатно подобрен е гејмплејот,графиката,звуците,оружјата,мапите итн... По реалистична е Source отколку 1.6 :)

Е што овај критикува дека сорсот е многу пореална од 1.6. Ако се праеа игрите да беа нереални никој немаше да ги игра... ама во тоа време кога се праеше 1.6 тогаш немаше хардверски способности да се напрај пораелно.

Ајде еве ја снимив јас, се гледаме вечер на серверот.

nZiPp

read-only
27 јули 2009
9
0
e fala bogu 2 makedonski server po DOOOOOOOLGO vreme. Ovie od telekabel vise preku *** mi se ali ovaa ima potencial.
Pozz i vidimo se na nisanu:D

NetworX

lurker
3 мај 2009
959
46
aj so srekja serverot... samo ke kazam deka se premnogu mapi staveni, stavete gi onie sto se igraat na natprevari: inferno, dust2, nuke, cbble, train i + nekoja cs_ da ima :D

nZiPp

read-only
27 јули 2009
9
0
nuke i train bas ic ne se igraat na CSS inferno e top ama inferno_pro e bolja. Drugo losttemple_pro,. i obicna awp_india ne v2.... i FY_FIGHTER OBAVEZNO.

sdarko

user
28 септември 2008
1.051
64
Чекај и јас да не сум подоле FY_fighter обавезно да ја ставите

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Абе вие викате одма ова одма она... вчера бев негде 1 сат, никој немаше на серверот... беше apo и уште еден, ама не беше доволно за играње.

Иначе супер сервер, лаг нема ич (кај мене околу 16, а тие од кејбелтел околи 6).

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно