Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

infel.net.mk holes

Статус
Затворена за нови мислења.

dime

hello world
13 мај 2008
163
3
Ееее, тоа ти е тоа - elite h4x0rz, илити вундеркидс :D У секој случај ја се чувствувам безбедно, заштитен од грчките вундеркидс.

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Грчките? Абе остај Грчките.. Пази се од нашиве.. Преку вечер се живо учат.. Ако продолжат вака, за една недела и eBay ќе го нападнат.. Опасни се нема што ..

gento

read-only
20 мај 2008
12
0
:LOL:
Браво за дечкиве што преку ноќ стануваат нешто и се мислат дека се сешто. Еј свака му чест ако пред недела не занел за телнет а потоа да провалува ова стварно е WONDER KID :LOL: и изгледа се исплаши или се испаничи дека е откриен оти нема АБЕР. :LOL:

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.033
550
devforge.mk
да не се надоврзувам но тука има 3 варијанти
1.неуште ништо не знае само ја искористил приликата да се пофали со туг труд
2.имал срека т.е. со некој почетнички туториал ја пробил страната
3. сто не верувам преку нок станал wonder kid :))

DARK3R

read-only
23 јули 2007
35
0
хмммммммз.. Чудно.. Само да те потсетам на некој од твоите постови na оваа тематика..

Цитирано од овде:

Овде бараш за учење барем за почетничко ниво, а веќе дефејсираш страни ? хммз..

Следен цитат од овде

Remote Desktop не знаеш што е, а повторно дефејсираш страни а ? хмммз.. интересно..

Следно од овде

Немаш слушнато ништо за DOS i DDOS а хакираш а ? Yeaaaаа
Ме мрзи да продолжам да ти барам во постоивите на ваквите теми, да видиш само дека пред брзо време си немал ни елементарно познавање од оваа тематика.. А веќе знаеш да дефејсираш ? :))
Wonder Kid..

Слушај бе заебан... тоа помина одамна!!!

Дојди на МСН па ке видиш кој сум навистина... [email protected]

И

Избришан член 1074

Гостин
@fuUuUzZzZy, неможеш така одеднаш да пресудиш кој каков е, можеби е мал, но има големо знаење, од кај знаеш ?

DARK3R

read-only
23 јули 2007
35
0
Еве ви скрин ако не верувате.. само да не испадне дека спамирам бидејки на сликата се гледа линк од друг форум...

13ym5tx.jpg

DARK3R

read-only
23 јули 2007
35
0
:LOL:
Браво за дечкиве што преку ноќ стануваат нешто и се мислат дека се сешто. Еј свака му чест ако пред недела не занел за телнет а потоа да провалува ова стварно е WONDER KID :LOL: и изгледа се исплаши или се испаничи дека е откриен оти нема АБЕР. :LOL:

Тие постови се од пред 1 година а имам малку постови бидејки одамна не сум го посетил форумот..

Бај Д Веј извинете што пишувам пост по пост...

EDIT: Исто зборувавте и за Даркнесс.МКД кога ја дефајсираше страната на уни банка а после кога вистински се потврди све сите вие како овој Генто и Фанзи замолкнавте,БДВ јас сум модератор на форумот на Даркнесс па можам да ви потврдам..

Будалите како Генто и Фанзи се плашат нив да не ги откријат дека немаат појма па затоа префрлуваат на други...

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
@fuUuUzZzZy, неможеш така одеднаш да пресудиш кој каков е, можеби е мал, но има големо знаење, од кај знаеш ?
Јас не пресудувам.. Едноставно ги копирам неговите постови..
Смешно ми е малце што таму незнае ни што е cmd, ни telnet, и се моли на други да го поднаучат, а веќе и страни дефејсира..

@DARK3R
Како ќе докажиш дека тоа не е paint?
Будалите како Генто и Фанзи се плашат нив да не ги откријат дека немаат појма па затоа префрлуваат на други...
Мене тоа ме интересираше кога имав 13-14 години.. А за тоа дали знам дали не, не треба тебе да те интересира.. Едноставно докажи дека незнам со некој пример како мојот на пример.. Но немам намера да дискутирам за тоа, сега и на оваа тема..
EDIT: Исто зборувавте и за Даркнесс.МКД кога ја дефајсираше страната на уни банка а после кога вистински се потврди све сите вие како овој Генто и Фанзи замолкнавте,БДВ јас сум модератор на форумот на Даркнесс па можам да ви потврдам..
И да.. Не се сеќавам дека имам зборувано за некој си Даркнесс.МКД дека дефејсирал некоја си страна.. Можеби грешам.. Но, пастирај ми ги постовите каде јас сум зборувал.

ps. Кој е тој фаНзи жити се ?:LOL:

gento

read-only
20 мај 2008
12
0
Се се имам прочитано по форуми ама нешто вакво со вакво лавовско срце заслужува да биде пофален. :))
Браво :)) само да имаше уште малку МОЗОК и ќе бидеш најак мислам :bravo:

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Ако продолжат вака муабетиве, нема да стигне далеку темава

Во право си. Веќе дискусијава е замината оф топик и ако се продолжи во ист стил со препукувња и расправии за тоа кој е поголем хакер, темава ќе биде затворена.

Ова само како напомена, за после да не речите дека не сте знаеле. :bye1:

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Мислам дека уште од сега темава може да се затвори..
Незнам што останато би се дискутирало овде..
Се што ќе се додаде, би претставувало вишок..

Статус
Затворена за нови мислења.
— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно