хмммммммз.. Чудно.. Само да те потсетам на некој од твоите постови na оваа тематика..
Цитирано од овде:
Овде бараш за учење барем за почетничко ниво, а веќе дефејсираш страни ? хммз..
Следен цитат од овде
Remote Desktop не знаеш што е, а повторно дефејсираш страни а ? хмммз.. интересно..
Следно од овде
Немаш слушнато ништо за DOS i DDOS а хакираш а ? Yeaaaаа
Ме мрзи да продолжам да ти барам во постоивите на ваквите теми, да видиш само дека пред брзо време си немал ни елементарно познавање од оваа тематика.. А веќе знаеш да дефејсираш ?)
Wonder Kid..
Браво за дечкиве што преку ноќ стануваат нешто и се мислат дека се сешто. Еј свака му чест ако пред недела не занел за телнет а потоа да провалува ова стварно е WONDER KIDи изгледа се исплаши или се испаничи дека е откриен оти нема АБЕР.
![]()
Јас не пресудувам.. Едноставно ги копирам неговите постови..@fuUuUzZzZy, неможеш така одеднаш да пресудиш кој каков е, можеби е мал, но има големо знаење, од кај знаеш ?
Мене тоа ме интересираше кога имав 13-14 години.. А за тоа дали знам дали не, не треба тебе да те интересира.. Едноставно докажи дека незнам со некој пример како мојот на пример.. Но немам намера да дискутирам за тоа, сега и на оваа тема..Будалите како Генто и Фанзи се плашат нив да не ги откријат дека немаат појма па затоа префрлуваат на други...
И да.. Не се сеќавам дека имам зборувано за некој си Даркнесс.МКД дека дефејсирал некоја си страна.. Можеби грешам.. Но, пастирај ми ги постовите каде јас сум зборувал.EDIT: Исто зборувавте и за Даркнесс.МКД кога ја дефајсираше страната на уни банка а после кога вистински се потврди све сите вие како овој Генто и Фанзи замолкнавте,БДВ јас сум модератор на форумот на Даркнесс па можам да ви потврдам..
Дојди на МСН па ке видиш кој сум навистина...
Ако продолжат вака муабетиве, нема да стигне далеку темава