Prince of persia two trones & Bloodrayne 1,2
Погледнете го атачментот 106782Погледнете го атачментот 106784
Ejjj да не сум знаел баш би било убаво јас првиот и вториот дел ги изиграв предобри ми се ,штета што филмот го утнаа иначе кога ке имаш инфо пиши одма ја играм .Многу јака игра BloodRayne. Читав пред некое време дека прават Remaster и ке може да се изигра уште еднаш.
PES 6-ката Master League со ПСЖ
Undertale е најкултна игра во декадава.
Мене лично најмногу импакт ми има оставено DEPONIA во последните 10 години.
Други honorable mentions би биле DREAMFALL серијалот, legacy of kane серијалот, LBA (little big adventure) серијалот, The Legend of Zelda серијалот и секако Pokemon Crystal конкретно (сите покемон игри се слични ама Crystal ми има посебно место).
Tales of Monkey Island секако да не ја заборавиме, иако Deponia повеќе ми се свиѓа (црпи инспирација од но мислам дека како комплет серијал беше за нијанса подобра депонија). А од тие шо сакам да ги играм постари а тешко се наоѓаат па ќе мора да ги емулирам валјда ќе ја издвојам Earthbound - игра на која и се токмам подолго време и избегавам спојлери и видеа за истата.
Да, на двата гола на ЈепесСолза пушти?
Мислењето е автоматски споено:
Слаб пост 3/10:
- Треба да почнеш со вовед од кога гејмаш
- Многу мешање на англиски и македонски убаво е литературно да се пишува
- Граматички грешки како наслови што почнуваат со мала буква
- Кратенки кои само еднаш се користат (LBA пример), нема потреба од нив едноставно пиши го целото име
- Би било многу убаво ако ставиш слики од сите игри
- Треба да се наведе зашто овие игри ти оставиле импакт, особено главната DEPONIA
@fuzzjaw го возвраќаме ударот!![]()
Фала Богу некој ја напиша најдобрата игра на сите времиња.
Не се појавувајте во темава ако не ви е изиграно ова парче генијалност.
Не гуглајте ништо, симнете, затворете врата, затворете прозор, изиграјте у one take. 3 саати е.
Ме заинтересира и мене ова. Ќе ја земам !Фала Богу некој ја напиша најдобрата игра на сите времиња.
Не се појавувајте во темава ако не ви е изиграно ова парче генијалност.
Не гуглајте ништо, симнете, затворете врата, затворете прозор, изиграјте у one take. 3 саати е.
Слаб пост 3/10:
- Треба да почнеш со вовед од кога гејмаш
- Многу мешање на англиски и македонски убаво е литературно да се пишува
- Граматички грешки како наслови што почнуваат со мала буква
- Кратенки кои само еднаш се користат (LBA пример), нема потреба од нив едноставно пиши го целото име
- Би било многу убаво ако ставиш слики од сите игри
- Треба да се наведе зашто овие игри ти оставиле импакт, особено главната DEPONIA
@fuzzjaw го возвраќаме ударот!![]()
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден