Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Игра која ви оставила најголем емотивен впечаток

bogdan.j

hello world
16 февруари 2018
155
426
Гостивар
ntpmk.net
Која игра не сте можеле да ја извадите од памет после завршување ? За мене е дефинитно Silent Hill 2. Иако изиграна пред многу многу години, приказната и атмосферата што се доживува во играта е незаменливо.

Gaston

user
9 февруари 2011
1.728
3.159
Gaston's setup  
Audio
AR
Која игра не сте можеле да ја извадите од памет после завршување ? За мене е дефинитно Silent Hill 2. Иако изиграна пред многу многу години, приказната и атмосферата што се доживува во играта е незаменливо.
Тоа е тоа, Silent Hill серијалот. Си почнал тема и си ја забетонирал, си можел одма и клуч да побараш.

Само... двојката ти е изиграна одамна, ти оставила таков впечаток и толку?
Резил море, јас ја имам преку 10 пати секоја SH игра уживано. За 2, 3 и 4 зборам.
Другите послабо, по 2-3-4 пати.
За двојката имаш комjунити енхансед едишн: Silent Hill 2: Enhanced Edition - About the Project
Ако си ја играл одамна и само еднаш, штета е да не ја истераш вака енхансната.

bogdan.j

hello world
16 февруари 2018
155
426
Гостивар
ntpmk.net
Тоа е тоа, Silent Hill серијалот. Си почнал тема и си ја забетонирал, си можел одма и клуч да побараш.

Само... двојката ти е изиграна одамна, ти оставила таков впечаток и толку?
Резил море, јас ја имам преку 10 пати секоја SH игра уживано. За 2, 3 и 4 зборам.
Другите послабо, по 2-3-4 пати.
За двојката имаш комjунити енхансед едишн: Silent Hill 2: Enhanced Edition - About the Project
Ако си ја играл одамна и само еднаш, штета е да не ја истераш вака енхансната.

SH 2 ја имам свртено едно 2 пати на времето. SH 3, и SH 4 по еднаш. Shattered Memories на PS2 незнам дали ја имаш изиграно(ја има сега и за на ПЦ), ти препорачувам да ја изиграш ! Еднаш ја свртев, али boy what a ride ! Фала ти на за enhanced edition типот ќе го погледнам обавезно.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно