За website language внеси го јазикот на кој што ти е сајтот. За банка, најубаво извади виза електрон он тутунска и таа врзија со пејпал. Мислам дека имасе на форумов упатство како се прави тоа. После во гоугл внеси ја пејпал сметката. Чиста работа. Плаќаат само за сума над 10 евра.
Се чека одобрување за нов акаунт ако имаш на сајтот било какви спорни работи со нивниот EULA тргај додека не направат review. Ако било што им стане сомнително (како на пример кликање свои реклами на сајтот, или едни те исти корисници кликаат секој ден) први банираат после прашуваат, а може и да не прашаат. Можеш да имаш само еден акаунт со твое име и презиме ама тој акаунт можеш да го користиш на колку сакаш веб страни.
За website language не можеш да внесеш македонски, и гледај да не ти е македонста страната.
20/30 посети дневно нема да те примаат 100%.
Не е важна посетеноста. јас го вклучив на 3 дена стара страна.20/30 посети дневно нема да те примаат 100%.
мислам дека проверуваат. Јас сакав на македонска страна да го направам, и пишав дека е англиска, но ми го одбија барањето затоа што јазикот не бил поддржан. Изгледа ја провериле и страната.Znachi ako vnesam angliski a stranata e na makedonski nema gajle ?
Не заборавај да ги смениш Lorem ipsum иначе и за тоа ќе ти одбијат. Направи copy/paste на артикли од неколку различни страници.
20/30 посети дневно нема да те примаат 100%.
Здраво
Направив блог пред 2-3 недели до сега имам околу 10 тина објави и по околу 100 прегледи дневно поднесив барање за adsense и ме одбија. а немам појма за што ме одбија еве го блогот не знам колку е правилно што го постирам тука ма сакам некој поискусен во овие работи да каже што треба да се смене фала и поздрав. http://celebritypeopleexclusives.blogspot.mk/
Бравос
Скоро 6 месеца ортачки работаме со другар, во денот 4 саатиБравосКолку време се мачеше да стигнеш до ова? Плус месечно колку време посветуваш на содржините?
Да, претпоставувам. Само работата е кога да вложиш, каде да вложиш, колку да вложиш....Неможе да се постигне добра публика за 6 месеци без вложување.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5070 AORUS MASTER 12GB GDDR7, 1xHDMI ,3xDP, GV-N5070AORUS M-12GD
59.970,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден