Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Филмови и серии онлајн !

Storm

read-only
8 април 2009
10
0
Мислам дека на вистинско место ја поставив темава :)
Се работи за линк кој води до сајт на кој можете било кој филм или серија да ги гледате FOR FREE ! Само во Search напишете и кога ке ви се појават линковите одберете си

note : Ви препорачувам да не гледате преку MegaVideo затоа што после 70 минути се прекинува - т.е. на пола филм ке ви исклучи и ке побара да чекате 54 минути :( . Последен што го гледав таму е Самрак - Twilight !

Инаку линкот е :

www.surfthechannel.com

Поздрав ! :)

Wild Rose

hello world
18 мај 2008
77
12
note : Ви препорачувам да не гледате преку MegaVideo затоа што после 70 минути се прекинува - т.е. на пола филм ке ви исклучи и ке побара да чекате 54 минути :( .

Ќе се реконектирате и ќе гледате без проблем. Тудоу, мудоу и останатите сакати нудат ужасна снимка.

Лично, за филмови признавам само: http://www.watch-movies-links.net/.

:bye1:

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.033
550
devforge.mk
wild rose имаш оргомна репутација од мене

го имав во боокмарк www.watch-movies.net и го снема сајтов
они линк го смениле

иначе не преферирам да гледам филмови онлине, додека на watch movies само мали инсерти гледав пред да го симнам,
на трејлери знаат да го преувеличат филмот

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Интересно интересно.. Само што ми треба доста поголема брзина за да можам да гледам филм онлајн и пристап од Site Advisor :)

sg72io.jpg

Внимавајте..

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Поарно ќе си го симнам филмот или серијата, и шибај :skuter:

Storm

read-only
8 април 2009
10
0
Искрено,таму на тој сајт сум била 3 пати - 2 пати го гледав Самрак и еднаш Очајни Домаќинки - па го запишав пошто ми се виде интересен,имам security па не би требало да закачам некој вирус ... :)

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно