MikickoHC
user
Еве ги па спореди. Кубоидот е потежок за 20грама.Тро далекичко ми е до Аеродром, ај до следна собиранка ако не нарачам до тогаш ќе ги видам. Фала во секој случај![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk
Еве ги па спореди. Кубоидот е потежок за 20грама.Тро далекичко ми е до Аеродром, ај до следна собиранка ако не нарачам до тогаш ќе ги видам. Фала во секој случај![]()
Вакво нештоима некој друг микро мод со тц 316, ајде фајндери се занете а и се имате купено досега
Шо реков јас, 1 мајОпаааа ,иде 1-ви Мај за ајстик Пико
(Први и задњи пре-ордер за мене...
не ми е проблем чекањето,али ова е безвезе според мене)
![]()
Sent from my iPad Mini 2 using Tapatalk
Ако ти се свиѓаима некој друг микро мод со тц 316, ајде фајндери се занете а и се имате купено досега
грешно напишав,сакам најмал мод со 18650 , овај пико беше супер само до 10 јуни тешко да го прататВградените батерии секогаш се ѓубре или блиску до ѓубре, затоа ориентирајте се на модови без вградени батерии, барем јас преферирам такви![]()
Фала. :noonecare: Толку уште незнам, почетник сум.супер е , следно земи атомизер со рба глава п а да не менуваш глави, само памучиња
Супер е новата опрема а и бојата си ја погодила. ПоздравЕдна фалба и од мене за порачката што ја добив денес.Критики не прифаќам , само пофалби.
Ова е фантазија спрема глуповчињата шо ги користев до сега .
![]()
Фала и за комплиментот и за помошта од тебе што ја добив.Супер е новата опрема а и бојата си ја погодила. Поздрав
Посебно ти благодарам, знам, те истрауматизирав. Ако не беше ти че си купував уште од тие расипаните.Со здравје да си ја служиш, многу добра опрема, како јас да сум ја бирал. :hay:
Добро ве најдов.@ilinaj
Зошто танкот празен
Со што го полниш инаку, каква манџа?
А бојата е прекрасна, малку на кармин удира но тебе совршено ќе ти одговара, замисли и таков лак за нокти да се налакираш + исти кармин, ептен во тон ј/к
Како и да е Welcome to the club
Puff![]()
6-7 намотки со сс316 жица 0.4мм на 2мм микро коил со допрени намоки и памук колку да навлезе 1/3 од каналите не повеќеПо совето кој ми го даде ги порачав белусот, жица 316 сс 26 и 28 и памук па кај да е понеделник најкасно во вторник треба да ги добијам. Кажи ми спецификација на сетапот кој го правиш и дали користиш тц или на вати го користиш.
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден