Chaeld10_8
user
- 29 март 2011
- 1.064
- 926
Катастрофа
![]()
![]()
Ваљда дека е пирекс стакло и си остана така стаклото, да беше обично стакло ќе го збирав со лопатка
Sent from my ипхоне using Tapatalk
RY44 и RY6MTL-џии! Дајте предлог за тутунски ароми во "рангот" на Pyramid, 555, RY4, Soho ...
Димензии прати, имам по дома разниДругари, подолго време имам еден проблем со модот глуп до бескрај, ама пошто имам 4-5 мода на залиха го заборавив во фиока и не го ни користам. Се работи за s-body Legend (сликата подолу), штрафчињата кои ја штрафат металната основа со резин (смола) делот, такви се 4 штрафчиња (2 долу, 2 горе), и разјаден е винтот во резинот, 2 од штрафчињата загинав, се држи само на 2 штравчиња.
Погледнете го атачментот 79951
Кај да најдам вакви штрафчиња, поголеми се од штрафчињата што ги користат сатчии, оптичари и мобилари, а се помали од овие од железарии?
Под услов да најдам, дали да капнам некаков течен лепак кога ке ги ставам за да дополнително ги држи?
Кој има искуство со вакви работи, претпоставувам @Metuzalem ќе му го најди чарето...
Со еден збор: Гуру!Конечно ја скротив и Арктичката лисица, односно во случајов Црвената панда, што му доаѓа на исто.
Црвената линија е она што е важно и таа не се одлепува од другата црвена линија. Можеби ќе расте побрзо ако и` дадам повеќе вати или повеќе preheat, но супер е и вака.
Релевантните сетинзи се овие:
Погледнете го атачментот 80600 Погледнете го атачментот 80601
Главен беше TCR-то, порано го возев на околу 92, си викам тоа е вистинскиот, но можеби од тоа што жицата е кинеска (УД) или самиот мод си бара повеќе морав да го кренам и веќе линијата не беше исецкана. Исто и P и I вредностите ги кренав затоа што е обична жица и мора побрзо да реагира.
Еспионот веќе покажува проблемчиња, иако е користен скоро ич: конекторот е малку разлабавен и прекинува и при најлесно мрдање со рака (вејпање со брцнат кабел, дури и ако пазам), а мислам дека кабелот е добар. Во живот максимум 5 пати да имам брцнато и извадено УСБ кабел во него. И многу се загрева во горниот дел, се чувствува кога го држиш во рака, не е да не можеш да го држиш, но сепак е забележително топол.
Само повеќе ќе мучкаш да се раствориМомци во што беше подобро да биде растворен никотинот во PG или во VG? Што ако е во 50-50%? Благодарам
Им ја знам густината и што треба да правам, ама се ми се чини дека имаше некои хемиски разлики ако никотинот е првично растворен во ПГ и во ВГ, ама грешка сум изгледаСамо повеќе ќе мучкаш да се раствори
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
До сега имам користено никотин во ПГ, ВГ и 50:50 Пг/Вг и никотинот е ист. Само во ПГ се раствара најлесноИм ја знам густината и што треба да правам, ама се ми се чини дека имаше некои хемиски разлики ако никотинот е првично растворен во ПГ и во ВГ, ама грешка сум изгледа
како се викаат грејачите за ендура т22? барам ама само ова ми дава FastTech - Gadgets and Electronics а сакам да нарачам само грејачи резерва нека ми стојат. исто така и глава само сакам да нарчам за не дај боже оваа да не се расипе.
исти се со т22? овде пишува т18, за т22 нема.
како се викаат грејачите за ендура т22? барам ама само ова ми дава FastTech - Gadgets and Electronics а сакам да нарачам само грејачи резерва нека ми стојат. исто така и глава само сакам да нарчам за не дај боже оваа да не се расипе.
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден