Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Дизни +

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.614
3.267
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Ова треба да е боље од ХбоМакс ваљда? Пошто ваму освен House of the Dragon што ќе ја гледам на раат, друго ништо асално немаат.
Па зависи што гледаш. Според мене ХБО имаат многу добра продукција и одлични серии споредено со Netflix. Netflix ми е онака као фаст фуд - добри ефекти тенка содржина во повеќето случаи. ХБО има многу сериозни серии со одлична тематика и длабочина :)

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.314
1.551
Skopje
Па зависи што гледаш. Според мене ХБО имаат многу добра продукција и одлични серии споредено со Netflix. Netflix ми е онака као фаст фуд - добри ефекти тенка содржина во повеќето случаи. ХБО има многу сериозни серии со одлична тематика и длабочина :)

Да, ок, може лошо се изразив. Имаат доста избор на серии.

Али дека си зборам лично за мене, немам време до толку да пуштам ТВ и да глеам серии. Немам ни навика таква, ако глеам нешто пуштам на ПЦ. Башка и за моите дома е платено, можеби најмногу ради нив е земено а ни они не гледаат серии. Нешто да се пушти набрзина и да се изгледа у 2 саати. Најмногу мислев за филмовите, со нив се тапа, филмови стари по 10 15 години и чат пат по некој нов.

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.614
3.267
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Да, ок, може лошо се изразив. Имаат доста избор на серии.

Али дека си зборам лично за мене, немам време до толку да пуштам ТВ и да глеам серии. Немам ни навика таква, ако глеам нешто пуштам на ПЦ. Башка и за моите дома е платено, можеби најмногу ради нив е земено а ни они не гледаат серии. Нешто да се пушти набрзина и да се изгледа у 2 саати. Најмногу мислев за филмовите, со нив се тапа, филмови стари по 10 15 години и чат пат по некој нов.
Па да, може подобро кога се работи за филмови во секој случај. И уште една работа (ако ти е за родителите) ХБО има преводи на цела содржина, Нетфликс ни на пола, а за Дизни+ ќе видиме. Ова под услов ако некој не знае англиски.

coNNectMKD

user
13 март 2017
1.314
1.551
Skopje
Па да, може подобро кога се работи за филмови во секој случај. И уште една работа (ако ти е за родителите) ХБО има преводи на цела содржина, Нетфликс ни на пола, а за Дизни+ ќе видиме. Ова под услов ако некој не знае англиски.
Дада, знам. Најмногу и ради тоа им го земав, на сите имаат превод. Другово џабе ќе го плаќам.

Jedah

user
6 ноември 2007
1.327
2.311
Jedah's setup  
Processor & Cooler
CPU AMD Ryzen 5 5500 6-Core 3.6GHz (4.2Ghz Turbo) & CoolerMaster Hyper H411R
Motherboard
ASUS PRIME B450M-K
Storage
SSD: M.2 Corsair NVMe MP510 240GB / HDD: SAMSUNG F1R HE103UJ 1TB / HDD TOSHIBA DT01ACA 1TB
PSU
Cooler Master MasterWatt Lite 700W, 230V, 80Plus, HDB fan, Active PFC
RAM
G.SKILL Ripjaws V Series F4-3200C15D-16GVR 16 GB (8 GB x 2) DDR4 3200 MHz CL15
Video card
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 12GB GDDR6
Case
XIGMATEK MOON KNIGHT 4XRGB FAN MID-TOWER
Mouse
Logitech Optical M100 USB Black
Keyboard
E-YOOSO M-11 60% mechanical
Audio
Logitech S-220 2.1
Monitor
LG 24'' Full HD IPS Monitor with FreeSync™ (24MP60G-B)
OS
Windows 11
Што се добива со Disney+?
Комплет иде со STAR+ и National Geography?
Пример имаш во библиотека Alien, Predator, Die Hard, X-Files?
Дали може да се цепка претплатата на 4-5 души и за колку се продаваат крадени акаунти?

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.506
31.955
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64

Кои се тие многу? Јас знам 3-4

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.614
3.267
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Кои се тие многу? Јас знам 3-4
Од релативно понови што сум ги гледал и вредат: Mare of Easttown, Big Little Lies, The Undoing, The White Lotus, Sharp Objects, Raised by Wolves, Billions, The Staircase... а кај се тука Sopranos, Boardwalk Empire, Curb your enthusiasm, True Detective, band of brothers, GOT...Сериишта :)

Последна промена:

Маша

user
24 април 2007
1.052
2.829
Од релативно понови што сум ги гледал и вредат: Mare of Easttown, Big Little Lies, The Undoing, The White Lotus, Sharp Objects, Raised by Wolves, Billions, The Staircase... а кај се тука Sopranos, Boardwalk Empire, Curb your enthusiasm, True Detective, band of brothers, GOT...Сериишта :)
Додади уште Succession, The Leftovers и Чернобил ;)

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.506
31.955
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64

Додади уште Succession, The Leftovers и Чернобил ;)

Ете деменција не ми бега :ROFLMAO:

Сум заборавил еден куп од овие серии, додај GOT и имаме веќе квантитет.
Мислењето е автоматски споено:

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.614
3.267
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
И овде гледам се прават веќе финти со Аргентина и Турција family за да испадне поевтино. Инаку преводи нема барем не македонски, српски, хрватски...

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.657
1.819
Нека живее Турција и 280 лири за една година, тоа е и реалната цена за таа понуда на филмови и серии.

lumibi

hello world
5 јуни 2008
270
77
Пробал некој преку Аргентина или Турција да активира? Ако да, тогаш би го замолел да сподели искуство како се прави, дали преку гифт картички или директна регистрација!

123456

poweruser
12 април 2013
2.076
1.600
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Пробал некој преку Аргентина или Турција да активира? Ако да, тогаш би го замолел да сподели искуство како се прави, дали преку гифт картички или директна регистрација!

сега пробав со картица преку турција ме одби, а само со картица и можеш, аргентина кошта 1900 годишно, кај турциве е 1200

Piedpiper

hello world
26 август 2019
247
247
сега пробав со картица преку турција ме одби, а само со картица и можеш, аргентина кошта 1900 годишно, кај турциве е 1200
А како е со содржини при менување на земја? Во стил на Neflix, во Македонија гледаш македонски Дизни+ и слично?

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Јас мислев за дизни(инјектори на гориво) е темава...

mdeni

senior
24 септември 2012
6.110
6.054
Трауми од сименс дизни. Ќе излезат бош на жирафа кај и да е.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.569
1.062
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Шо ?како? се снајде некој да заштеди некој денар од овие првични 80/годишно???

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.569
1.062
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Сакајќи да заштедам искомплицирав работа...
зедов годишен Клуч за UK и се сипостави дека мора да имам
UK картичка или PayPal
имено тие што ги конткатирав во Англија немаат "празни картички за интернет пазарење"
па би замолил некој кој има слично нешто да ме контактира во ПП да креираме Diisney+ годишен со Клучов кој го имам
би му следувал едногодишен акаунт за еден уред и секако без никакви дополнителни трошоци или памтемење на празна картичка
Мислењето е автоматски споено:

Секако може и само совет за Вуртуелна CC ако има каде да се креира на едноставен начин тамока Англија

lumibi

hello world
5 јуни 2008
270
77
Како е дизни, дали користи некој?

Дали има некој купено акаунт од кај продавачите онлине како на пример shoppy или некој форум и дали вреди да се купува, знам дека тие ти даваат хакнати акаунти?!

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Како е дизни, дали користи некој?

Дали има некој купено акаунт од кај продавачите онлине како на пример shoppy или некој форум и дали вреди да се купува, знам дека тие ти даваат хакнати акаунти?!
Јас користам директно, најголем избор на филмови различни од Нетфликс и HBOMax.

Топла препорака да пробаш. Инаку директно од нив земав на месечно ниво (8 евра беше?), не би ризикувал со хакнативе ако можеш да си дозволиш.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.569
1.062
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
4 уреди за 80€ годишно е сосема разумно... Тоа е окулу 100че месечно по чоек... Одличен е Дизни за млада популација со Marvel пред се... Има и принцези Дизниеви како и Pixar, Star Wars Saga и доста колекција од Star колекционерски филмски изданија

Sent using Tapatalk

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно