Chaeld10_8
user
- 29 март 2011
- 1.064
- 926
БинансШто користите во 2020ат за тргување со крипто? Освен форумџии и ќеш, има ли нешто што функционира од МК и е reliable?
Не е коректоСакате да ми кажете дека провинцијалските комплекси уште ги држат, и уште се влезени у тие филмови дека се република и не знам што?
Божееееееееееее.
Што е финтава што вие мајнери/трејдери ја знаете па можете да вршите трансакции со -4% од регуларна сума?
Гледам неколку луѓе веќе ја спомнуваат таа „магична“ бројка од -4% ...
Јас сум пример заинтересиран у последно време, да купам од тие со -4%, по можност плаќање со Пејпал ...
Шиткаме крипто и го продаваме на берза и на пример на сума од 1000е провизија ти е 40е. Парите на рака во истиот моментШто е финтава што вие мајнери/трејдери ја знаете па можете да вршите трансакции со -4% од регуларна сума?
Гледам неколку луѓе веќе ја спомнуваат таа „магична“ бројка од -4% ...
Јас сум пример заинтересиран у последно време, да купам од тие со -4%, по можност плаќање со Пејпал ...
И тоа шо викаш, чиста и поштена работа.Cista rabota![]()
И мене ме интересора истото, пошто еpayment не финкционира дали има нешто слично?Што користите во 2020ат за тргување со крипто? Освен форумџии и ќеш, има ли нешто што функционира од МК и е reliable?
Blockfolio , blockchain , myetherwallet ili metamask ( ekstenzija za chrome e ) . Inaku za ether najjcesto go koristam na prebaruvac direktno myetherwallet vekje nekolku godini po red.Ме интересира подршка за mainstream коини, BTC, ETH, XRP etc...
И мене ме интересира за Ledger Nano S, се мислам да го нарачам. Овие другите паричници, онлајн и слично, не ми се баш сигурни.Ја следам темава веќе некое време, но не сретнав некој да спомне шо Wallet користите.
Кој би го предложиле за човек што не сака да се замара со тргување, туку само повремено да купува и да ги „чува за иднина“, без да се грижи дали ќе рикне утре сервисот или не?
Од она што видов има нешто Ledger Nano S, што ти е физички уред кој ти ги чува алткоините офлајн? Или лошо го разбрав ова? некои 50-100еур е да се купи и испорача ова, но дали некој од нашите има искуство со истово?
На страна од овој Ledger, кои други онлајн wallets ги препорачувате?
Ги ѕирнав Uphold и Toast, но овој другиот веќе рикнал...
На таа тема, што значи/што се дешава кога ќе рикне некој wallet/service? ви даваат опција да си ги префрлите на друго место, или некоја слична опција?
Ме интересира подршка за mainstream коини, BTC, ETH, XRP etc...
Ја следам темава веќе некое време, но не сретнав некој да спомне шо Wallet користите.
Кој би го предложиле за човек што не сака да се замара со тргување, туку само повремено да купува и да ги „чува за иднина“, без да се грижи дали ќе рикне утре сервисот или не?
Од она што видов има нешто Ledger Nano S, што ти е физички уред кој ти ги чува алткоините офлајн? Или лошо го разбрав ова? некои 50-100еур е да се купи и испорача ова, но дали некој од нашите има искуство со истово?
На таа тема, што значи/што се дешава кога ќе рикне некој wallet/service? ви даваат опција да си ги префрлите на друго место, или некоја слична опција?
Јас сум на Ledger Nano S, го земав за 50 еур ако не се лажам на некој попуст беше. Но ми го испратија од Франција во Швицерска кај другарче па тој ми го донесе во Мк.Ја следам темава веќе некое време, но не сретнав некој да спомне шо Wallet користите.
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден