Od koja strana naracuvas od bg?Имам пратка од Бугарија преку обична пошта означена со вредност 40еу како PC Tools. На тракинг пишува дека е однесена на царинење кај нас. Колку да очекувам трошоци од прилика ?
Преку УСПС нема апдејт откако ќе ја напушти УСА, пробај со бројчето во пошта.
Мене до сега ниедна не ми покажувала, еве пример LJ665152528US ми стигна пред недела дена а уште нема ништо ни на успс ни на нашата пошта.Ако е нешто сменето во меѓувреме... Мене лани ми стигнаа две пратки од Америка, и двете беа со тракинг до тука, до Македонија...
Крв да серат нашиве. До пред неколку години мајка ми и тетка ми се допишуваа преку пошта, и ако во некое плико тетка ми стави некој долар, тоа нема шанси да стигне до наша адреса.Некој го спакувал од нашиве. Толку.
Од која продавница? Брзо контактирај ги дека уште не е стигнато. Ако е на ebay има процедури за да се жалиш дека не стигналоAbe mene od 05 mi go ispratija septemvri ni traga ni glas aj si rekov procedurite takvi se poso mi velea deka nekogash moze da trae i poveke od eden mesec i si rekov aj ke bidam trpeliv ama ova e veke za nikade skoro 2 meseci ke praj
Imam naracano od edna online prodavnica imam naracano hard disk od 1 TB
Брзо контактирај ги дека уште не е стигнато. Ако е на ebay има процедури за да се жалиш дека не стигнало